Ferm Living Hush

In de Ferm Living Hush vind je alle ingrediënten die je nodig hebt om de nacht optimaal door te komen. De dekbedovertrekken en kussenslopen zijn er in tal van verschillende formaten, kleuren en prints. Hierdoor zit er vast een exemplaar bij dat voldoet aan jouw wensen. Om maar meteen met de deur in huis te vallen, mag het Ferm Living Hush All Over Print dekbedovertrek 110x140 niet aan je aandacht ontsnappen. Niet alleen omdat er aan het milieu is gedacht bij de productie van dit dekbedovertrek, maar ook omdat hij superzacht aanvoelt. Het wordt voor kinderen één groot feest om naar bed te gaan en te slapen onder dit dekbedovertrek. Wil je kennismaken met de complete collectie? Neem dan een kijkje en laat je verrassen door alle mogelijkheden die er zijn. 

Sorteren op

1-30 van 30 producten

Ferm Living design

De grafische prints staan centraal in de collectie van het Deense merk Ferm Living. Dit begon ooit met de Deense vrouw Trine Andersen. Zij was op zoek naar behang met grafische prints en al gauw kwam ze erachter dat dit nergens te vinden was. Daarom besloot ze in 2005 om een eigen studio in grafisch design te starten. Het succes bleef niet lang uit, want in 2006 kwam ze met haar eerste behangcollectie. Het behang werd gekenmerkt door (jawel!) de grafische prints én de Scandinavische stijl. Inmiddels staat Ferm Living bekend om veel meer dan alleen behang. De eigentijdse collectie bestaat uit meubels, lampen en woonaccessoires. Oftewel alle ingrediënten die je nodig hebt om je huis stijlvol in te richten. Zoals je vast al had verwacht, is dit merk niet meer weg te denken uit de designbranche.

Ferm Living Hush kussens en dekbedovertrekken

De dekbedovertrekken uit deze collectie zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 70x100, 110x140, 140x200 en 140x220. Zo zit er een dekbedovertrek bij voor de allerkleinsten onder ons tot aan de volwassenen. Het Ferm Living Hush Solid Colour dekbedovertrek 140x220 is voor de allergrootsten. Om optimaal te profiteren van dit dekbedovertrek, raden we je aan een goedwerkende wekker te kopen. Want dit dekbedovertrek ligt zo lekker, dat het niet ondenkbaar is dat je te laat wakker wordt. Een extra keer omdraaien is de gewoonste zaak van de wereld onder dit dekbedovertrek. Om het plaatje compleet te maken, kunnen de kussenslopen je nachtrust nog comfortabeler maken. De Ferm Living Hush Solid Colour kussensloop 50x70 en Ferm living Hush Solid Colour kussensloop 80x80 voldoen misschien wel aan jouw wensen.

Ferm Living Hush bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Ferm Living Hush collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven