Ferm Living handdoeken

De collectie Ferm Living handdoeken bestaat uit verschillende varianten. Allemaal gemaakt van hoogwaardig materiaal. De handdoeken zijn van 100% biologisch katoen. Hierdoor zijn ze super zacht en gaan ze lang mee. Bovendien is de handdoek ook goed voor het milieu en dat is mooi meegenomen. De Ferm Living Organic badhanddoek 70x140 dusty blue is een goede aanwinst. De luxe uitstraling en het comfort maken de handdoek onmisbaar. De kleur laat je gedachten wegdrijven op een donzige zee. Het voordeel is dat je nu niet nat bent, maar juist droog. Tijd om de verwassen vodjes de deur te wijzen. Bekijk ook de andere handdoeken van Ferm Living en laat je fantasie zijn gang gaan.

Ferm Living design

Het geliefde Deens merk Ferm Living maakt en verkoopt designaccessoires. Alles begon in 2006 toen de oprichtster en eigenaresse een behangcollectie uitbracht. Zelf kon ze geen leuk behang vinden en zo kwam ze met het idee om het zelf te gaan ontwerpen. Tegenwoordig is de collectie enorm uitgebreid. Van dekbedovertrekken tot muurstickers en allemaal even mooi. De ontwerpen van Ferm Living worden gekenmerkt door vrolijke kleurencombinaties en grafische prints. Samengevoegd met een Scandinavische stijl. De producten zijn gebaseerd op dagelijkse ervaringen. Zo past het goed in het interieur van een gezin. De Living Sento Baby Hooded handdoek van Ferm Living is ideaal voor een jong kind. Wikkel je kind lekker in na een warm bad. De zachte handdoek heeft een extra laag stof die dient als een mutsje. Schattiger kan haast niet…

Ferm Living handdoeken op een hoog niveau

Voor de heerlijke dagen op het strand heb je een goed strandlaken nodig. Een die het zand, het water en de hitte goed aankan. Hij mag niet verkleuren of stuk gaan. Je wilt niet met een vodje rondlopen. Goede kwaliteit is dus belangrijk. De strandlakens van Ferm Living vormen hoogst waarschijnlijk precies wat je zoekt. Het Sento strandlaken 100x180 is groot en zacht. Zo’n grote handdoek komt altijd van pas op bijvoorbeeld zo’n overheerlijk dagje aan het strand. Het luxe uiterlijk is ook erg fijn. Hier kun je urenlang op liggen, hiermee kun je jezelf snel afdrogen en het vormt simpelweg de plek waar jij zit te genieten van je ijsje. In twee mooie kleuren: zo kun je ze afstemmen op je zwemkleding. Of het is een goed excuus om ze allebei aan te schaffen.

Ferm Living handdoeken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle Ferm Living handdoeken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Ferm Living
Naar boven