Ferm Living Half Moon

Houd je van vrolijke, kleurrijke printen? Dan zit je in de Ferm Living Half Moon collectie goed. Deze collectie bevat producten die zowel in de kinderkamer als de slaapkamer, keuken of badkamer goed van pas komen. Een mooi voorbeeld is het Half Moon theedoek van Ferm Living. Met dit theedoek wordt afwassen ineens heel leuk. Hij vrolijkt daarnaast ook je keuken op. Hij is verkrijgbaar in de kleuren blauw en roze. Het Ferm Living Little Half Moon plaid kom juist goed van pas in de kinderkamer. Dit plaid zorgt ervoor dat je kind er warmpjes bij ligt tijdens het slapen. Of de maan nu wel of niet schijnt, onder dit deken krijgt je kind (of jij zelf) het niet meer koud. Om het plaatje in de slaapkamer compleet te maken, kun je kiezen voor het Half Moon dekbedovertrek kids en het Half Moon behang mint. Heb je al een keuze kunnen maken?

Ferm Living: Scandinavisch & grafisch

In februari 2006 lanceerde Trine Andersen, oprichtster en eigenaresse van Ferm Living, haar eerste behangcollectie tegen een betaalbare prijs. De combinatie van de Scandinavische stijl en een grafisch tintje was direct een hit. Vandaag de dag is Ferm Living dan ook niet meer weg te denken uit designland, maar de collectie bestaat allang niet meer alleen uit behang. Door de jaren heen is het merk ook dekbedovertrekken, kinderkussens, wandlampen en muurstickers gaan ontwerpen. Door de producten te baseren op dagelijkse ervaringen zorgt Ferm Living ervoor dat design niet langer iets onbereikbaars is, maar juist heel goed past in het interieur van een doorsnee gezin. Dit motto sluit perfect aan bij de missie van Flinders: design toegankelijk maken voor iedereen.

Ferm Living Half Moon badkamerproducten

Voor welk product uit deze serie je ook kiest, je weet in elk geval zeker dat je je badkamer daarmee naar een hoger niveau tilt. Neem bijvoorbeeld het stijlvolle Ferm Living Half Moon douchegordijn. Als je goed kijkt, zie je dat dit douchegordijn is bezaaid met halve maantjes. Pas maar op, want voor je het weet ben je zo een kwartier verder met het tellen van deze halve maantjes onder de douche. Het douchegordijn is gemaakt van 100% katoen, is 100% waterproof en heeft een breedte van 160 centimeter en een hoogte van 200 centimeter. Om je was op te bergen in de badkamer, kun je gebruikmaken van de Half Moon wasmand van Ferm Living. De lederen handgrepen op deze wasmand zorgen ervoor dat je hem eenvoudig verplaatst naar de plek waar je hem nodig hebt. Toch maken deze details de wasmand ook helemaal af.

De Ferm Living Half Moon serie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elk product uit de Ferm Living Half Moon serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Half Moon serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Flinders klanten beoordelen de producten van Ferm Living Half Moon gemiddeld met 5 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Naar boven