Ferm Living Grey Cross

In de Ferm Living Grey Cross collectie vind je heel wat producten die uitstekend van pas komen in de kinderkamer. De Ferm Living Grey Cross bedsprei zorgt er bijvoorbeeld voor dat je kind er elke nacht lekker warmpjes bij ligt. Ook zorg je er zo voor dat de kinderkamer in elk geval stijlvol is gedecoreerd. Deze sprei is gemaakt van 100% zacht biologisch katoen en een zachte vulling. Door de breedte van 110 centimeter en de lengte van 175 centimeter komt hij goed van pas op een willekeurig kinderbed. Het Grey Cross dekbedovertrek 70 x 100 cm kids komt goed van pas bij deze bedsprei. Het is het kleinste dekbedovertrek van het stel in deze serie met dekbedovertrekken. Ze passen uitstekend bij elkaar door het patroon dat je terugvindt op zowel de bedsprei als het dekbedovertrek. Heb je al een idee met welke producten je de kinderkamer Scandinavisch gaat inrichten? 

Ferm Living: Scandinavisch & grafisch

In februari 2006 lanceerde Trine Andersen, oprichtster en eigenaresse van Ferm Living, haar eerste behangcollectie tegen een betaalbare prijs. De combinatie van de Scandinavische stijl en een grafisch tintje was direct een hit. Vandaag de dag is Ferm Living dan ook niet meer weg te denken uit designland, maar de collectie bestaat allang niet meer alleen uit behang. Door de jaren heen is het merk ook dekbedovertrekken, kinderkussens, wandlampen en muurstickers gaan ontwerpen. Door de producten te baseren op dagelijkse ervaringen zorgt Ferm Living ervoor dat design niet langer iets onbereikbaars is, maar juist heel goed past in het interieur van een doorsnee gezin. Dit motto sluit perfect aan bij de missie van Flinders: design toegankelijk maken voor iedereen.

Stijlvolle Ferm Living Grey Cross (kinder)producten

Gelukkig gaat deze collectie met de tijd mee. Dus ook met de snelheid waarin je kind groeit. Daarom zijn er ook dekbedovertrekken in grotere varianten: het Grey Cross dekbedovertrek 100 x 140 cm kids en het Grey Cross dekbedovertrek 140 x 200 cm kids. Met de stijl van deze dekbedovertrekken laat je je kinderen in elk geval op piepjonge leeftijd al kennismaken met de typisch Scandinavische stijl van het Deense merk Ferm Living. Je kunt ook niet vroeg genoeg beginnen met je kinderen leren opruimen. Daarvoor komen de manden uit deze collectie goed van pas. Neem bijvoorbeeld de Grey Cross Basket mand medium. Deze stijlvolle oplossing voor rondslingerende spullen is er ook in een maatje kleiner: de Grey Cross Basket mand small. Je zou ze ook mooi met elkaar kunnen combineren op de kinderkamer.

De Ferm Living Grey Cross serie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elk product uit de Ferm Living Grey Cross serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Grey Cross serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven