Ferm Living Dual

Ben je op zoek naar een vaas waar je je lievelingsbloemen in kwijt kunt, of die je simpelweg als accessoire op je tafel zet? Dan zit je in de Ferm Living Dual collectie helemaal goed. Deze collectie bestaat uit een stel vazen die in verschillende kleuren en vormen beschikbaar zijn. Zo zit er vast een exemplaar bij die jij mooi vindt. De kleinste van het stel is de Ferm Living Dual vaas small. Hij gaat 31 centimeter de hoogte in en heeft een diameter van 19 centimeter. Deze vaas van keramiek kun je een mooi plekje geven op de eettafel in je eetkamer of simpelweg de salon- of bijzettafel in je woonkamer. Wie weet heb jij wel een ander mooi plekje voor deze vaas bedacht. Wil je meer over deze collectie te weten komen? Bekijk dan de gehele collectie. 

Sorteren op

1-3 van 3 producten

Ferm Living design

Het Deense Ferm Living staat al jaren bekend om haar collectie met producten die vaak zijn voorzien van grafische prints. Maar hoe is Ferm Living ooit begonnen? Trine Andersen uit Denemarken was in 2005 op zoek naar behang met grafische prints, maar kon dit tot grote ergernis nergens vinden. Een goede reden om zelf te beginnen met een studio in grafisch design en dat deed ze. Nog geen jaar later was haar eerste behangcollectie al een feit. In dit behang zie je duidelijk de grafische prints terug en de Scandinavische stijl. Inmiddels bestaat de collectie uit veel meer soorten producten dan alleen behang. Ferm Living kan je prima helpen met toegankelijke meubels, lampen en woonaccessoires tegen een betaalbare prijs.

Eigentijdse Ferm Living Dual vazen

De Ferm Living Dual vaas large mag je niet missen. Dit is de grootste vaas uit deze serie en komt prima van pas voor een aantal mooie, grote bloementakken. Toch kun je er ook een complete bos bloemen in kwijt. Het is maar net waar je hem voor nodig hebt. De Ferm Living Dual vaas medium is zoals de naam je vast al doet vermoeden het middelmaatje. De diepe blauwtint maakt direct indruk op je, nietwaar? Een kleur die je eenvoudig combineert met andere kleuren. Zo kan het een idee zijn om alle vazen uit deze serie bij elkaar te zetten. Door de verschillende hoogtes, vormen en kleuren creëer je een gezellige, speelse boel in je woning. Om het nog gezelliger te maken kun je een of meerdere vazen voorzien van je lievelingsbloemen.

Ferm Living Dual bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Dual collectie van Ferm Living kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Flinders klanten beoordelen de producten van Ferm Living Dual gemiddeld met 0 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 0 beoordelingen.

Naar boven