Ferm Living Dots

Stippels, stippels en nog eens stippels. De Ferm Living Dots kussens staan boordevol stippels. Dat verklaart ook direct de naam van deze vrolijke familie die je gezelschap houdt met kussens. Roze, geel, blauw of grijs, waar gaat jouw voorkeer naar uit? Het Ferm Living Dots kussen roze 30x30 is ideaal voor een echte meisjeskamer. Toch kun je een willekeurige andere ruimte als de woonkamer met dit kussen verblijden. Dit kussen is om te kussen zo zoet. Hij is gemaakt van 100% organisch katoen en lekker gevuld met dons en veren. Hierdoor is het kussen extra zacht en fijn en kom jij de avond wel door op de bank of in je bed. Wil je je woonkamer, slaapkamer of kinderkamer aanvullen met meerdere kussens? Bekijk dan alle kussens in deze collectie.

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Ferm Living: Scandinavisch & grafisch

In februari 2006 lanceerde Trine Andersen, oprichtster en eigenaresse van Ferm Living, haar eerste behangcollectie tegen een betaalbare prijs. De combinatie van de Scandinavische stijl en een grafisch tintje was direct een hit. Vandaag de dag is Ferm Living dan ook niet meer weg te denken uit designland, maar de collectie bestaat allang niet meer alleen uit behang. Door de jaren heen is het merk ook dekbedovertrekken, kinderkussens, wandlampen en muurstickers gaan ontwerpen. Door de producten te baseren op dagelijkse ervaringen zorgt Ferm Living ervoor dat design niet langer iets onbereikbaars is, maar juist heel goed past in het interieur van een doorsnee gezin. Dit motto sluit perfect aan bij de missie van Flinders: design toegankelijk maken voor iedereen.

Stijlvol en kleurrijk: Ferm Living Dots kussens

De kussens uit deze collectie zijn niet zomaar kussens. Ze sieren je interieur en daarom noemen we ze ook wel sierkussens. Meer dan verdiend, toch? Het Dots kussen geel 30x30 kun je prima combineren met het Dots kussen blauw 30x30 en het Dots kussen grijs 30x30. Deze kussens kun je allemaal wassen op 30 graden. Wel zo handig als je zelf of je kind per ongeluk knoeit op zo’n kussen. De kussens zijn erg klein van stuk met een hoogte van 30 centimeter en een breedte van 30 centimeter. Daarom kun je deze kussens ook prima combineren met kussens van groter formaat. Mix en match erop los… Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je (een van) deze kussens op de voorgrond houdt, want anders verdwijnen ze in de massa met kussens. Dat zou zonde zijn.

De Ferm Living Dots serie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elk product uit de Ferm Living Dots serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Dots serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven