Naar boven

Ferm Living dekbedovertrek

Een Ferm Living dekbedovertrek maakt van slapen je favoriete bezigheid – als het dat nog niet was. Het Deense designlabel heeft de leukste kids dekbedovertrekken, maar ook voor jouw slaapkamer zit je goed bij Ferm Living. Voor de kinderkamer zijn er fantastische prints met fantasielandschappen en vrolijke dieren. Het Ferm Living dekbedovertrek heeft geen insteekhoes zoals je misschien gewend bent. In plaats daarvan heeft het Ferm Living dekbedovertrek een handige rits om het overtrek te sluiten. Het dekbedovertrek is gemaakt van zacht 100% organisch katoen, dus sluit je ogen maar en je droomt in no-time weg!

Ferm Living design

Het Deense designlabel Ferm Living werd in 2006 opgericht door Trine Andersen, omdat ze geen leuk grafisch behang kon vinden voor haar eigen huis. Daarom besloot ze om onder de naam Ferm Living een behangcollectie op de markt te brengen. Het behang werd bedrukt met grafische prints die ze zelf leuk vond. En de rest is geschiedenis. Ferm Living bestaat inmiddels uit een grote collectie producten, die allemaal voorzien zijn van mooie grafische prints. Kussens, lampen en natuurlijk het Ferm Living dekbedovertrek: alles van dit merk is even mooi en even vrolijk.  Het is toch onmogelijk om niet blij te worden van deze prachtige gele bomenprint!

Op naar dromenland

Heeft jouw kindje een grote fantasie? Dan levert een Ferm Living dekbedovertrek vast genoeg te praten op. Met een mooie en kleurrijke print is elk Ferm Living dekbedovertrek uniek en inspirerend. Laat het maar aan het Ferm Living dekbedovertrek over om je kind op fantasievolle wijze naar dromenland te begeleiden!

Ferm Living dekbedovertrek bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living dekbedovertrekken. Dat betekent dat wij elk Ferm Living dekbedovertrek kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Ferm Living dekbedovertrek en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Ferm Living dekbedovertrek, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Ferm Living