Ferm Living Buckle

In de Ferm Living Buckle collectie vind je enkele producten die goed van pas komen in de keuken. De Ferm Living Buckle keukenrolhouder is daar een mooi voorbeeld van. Een keukenrolhouder is eigenlijk zo’n product waar je in eerste instantie niet aan denkt, maar die toch heel goed van pas komt. Het zijn vaak niet de mooiste producten, maar kunnen je op bepaalde momenten wel goed van dienst zijn. Deze keukenrolhouder is daarentegen wel een plaatje om naar te kijken. Of er nu wel of geen keukenrol omheen zit. Hij heeft een hoogte van 30,5 centimeter en een diameter van 13 centimeter. Wil je meer over deze collectie te weten komen? Neem dan een kijkje in deze complete collectie van Ferm Living. 

Ferm Living design

Ferm Living is een geliefd Deens merk dat ooit begon met behang, maar inmiddels haar assortiment heeft uitgebreid met meubels, lampen en woonaccessoires. Voor het verhaal achter dit fraaie merk, gaan we heel wat jaren terug de tijd in. We hebben het dan over het jaar 2005. De Deense Trine Andersen zocht toen naar betaalbaar behang met grafische prints, maar kon dat nergens vinden. Toch had ze wel het idee dat hier interesse in zou zijn en besloot daarom zelf een studio in grafisch design op te richten. Nog geen jaar later was haar eerste behangcollectie gelanceerd. In deze collectie zag je duidelijk de combinatie van de Scandinavische stijl met een grafisch tintje. Dit merk is niet meer weg te denken uit de designbranche. Twee keer per jaar wordt een gloednieuwe collectie toegevoegd aan het assortiment. De collectie blijft maar groeien en de producten worden mooier en mooier.

Stijlvolle Ferm Living Buckle opbergpotten

Ben je op zoek naar een plekje in huis waar je enkele spullen in op kunt bergen? Dan kan de Ferm Living Buckle opbergpot weleens goed van pas komen. Hij is verkrijgbaar in drie verschillende varianten. Zo vind je een donkerblauwe, gespikkelde én roestkleurige opbergpot. Welke variant past het best bij jouw interieur? Het is waarschijnlijk ook geheel afhankelijk van waar je hem neerzet. Deze gietijzeren opbergpot kun je namelijk in de badkamer gebruiken voor je watjes en tandenstokers, terwijl hij in je werkkamer misschien wel goed van pas komt voor de kleinste kantoorbenodigdheden als paperclips en punaises. Handig om te weten: de opbergpot heeft een hoogte van 6 centimeter en een diameter van 9,5 centimeter.

Ferm Living Buckle bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Ferm Living Buckle collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven