Ferm Living bedspreien

De Ferm Living bedspreien maken je bed direct tot een stijlvol designobject. En hij staat niet alleen heel mooi, hij houdt je voetjes in de winter ook lekker warm. Bovendien zijn de bedspreien van Ferm Living gemaakt van 100% katoen en de vulling is heerlijk zacht: zo plof je maar al te graag in je bed neer. Wil je een moderne twist aan je slaapkamer toevoegen? Kies dan voor de Ferm Living Cut bedsprei. De grafische print op deze Ferm Living bedsprei doet je denken aan glasscherven. Maar wees niet bang, je zal er je vingers niet aan open halen. Deze bedsprei van Ferm Living is te krijgen in de kleuren blauw en grijs, met witte ‘glasstukjes’. De Ferm Living bedspreien komen in alle soorten en maten: ontdek ze bij Flinders!

Ferm Living design

Het Deense designlabel Ferm Living werd in 2006 opgericht door Trine Andersen, omdat ze geen leuk grafisch behang kon vinden voor haar eigen huis. Daarom besloot ze om onder de naam Ferm Living een behangcollectie op de markt te brengen. Het behang werd bedrukt met grafische prints die ze zelf leuk vond. En de rest is geschiedenis. Ferm Living bestaat inmiddels uit een grote collectie producten. De ontwerpen van Ferm Living worden gekenmerkt door grafische prints en vrolijke kleurcombinaties van onder andere blauw, geel en natuurlijke tinten. De collectie is breed en varieert van behang, waar het ooit mee begon, tot Ferm Living bedspreien. Maar ook voor dekbedovertrekken, kinderkussens, vazen, kasten en wandlampen ben je bij Ferm Living aan het juiste adres! En dan hebben we het nog niet eens over de Ferm Living Harlequin serie. Deze collectie, die te herkennen is aan zijn geruite patronen, is razend populair bij Flinders.

Voor de allerkleinsten

Niet alleen voor grote mensen, maar ook voor de allerkleinsten zijn er bedspreien van Ferm Living. Neem de Ferm Living Mint Dot bedsprei. Met deze Mint Dot bedsprei van Ferm Living laat je je kinderen al op jonge leeftijd kennismaken met de typisch Scandinavische stijl van Ferm Living. Rustige, neutrale pastelkleuren en grappig grafisch design, wie zei er ook alweer dat een kinderkamer niet stijlvol gedecoreerd kan zijn? Nog zo’n mooie bedsprei van Ferm Living is de Ferm Living Grey Cross bedsprei. De Grey Cross sprei heeft een grafische witte ruitprint op een grijze ondergrond. Deze sprei heeft een breedte van 110 centimeter en een lengte van 175 centimeter. De buitenkant is van 100% biologisch katoen en de binnenkant heeft een polyester vulling. Heerlijk zacht wegdromen met de Ferm Living bedspreien dus!

Geometrische Ferm Living bedspreien

Een ruitje hier, een ruitje daar. Eentje links, eentje rechts. Dan nog een paar eronder en erboven en klaar is kees. Zwart bij wit en wit bij grijs. Of nee, stop. Het moet toch nog helemaal anders, dus remixen maar. Dat is de Ferm Living Remix bedsprei in een notendop. Ben je nu de weg een beetje kwijt? De Ferm Living Arrow bedsprei wijst je de weg. Eerst naar boven, dan naar beneden. Dan weer een stukje bergop. Zo kom je er wel. De pijlen vormen in hun subtiele kleuren een prachtig patroon op de Ferm Living bedsprei. Wie de Arrow bedsprei van Ferm Living voor het eerst ziet, kan vast meteen goed met hem opschieten. Deze bedsprei heeft een breedte van 235 centimeter en een hoogte van 245 centimeter. Lekker veel sprei om op te ontspannen dus!

Ferm Living bedspreien bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle Ferm Living bedspreien kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke bedsprei van Ferm Living en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Ferm Living bedsprei, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Ferm Living
Naar boven