Ferm Living Asymmetric

Ben jij niet zo’n keukenprinses? Met de snijplanken uit de Ferm Living Asymmetric collectie wordt het één groot feest om in je keuken te staan. En dat is niet gek, want los van het feit dat ze er schitterend uitzien, helpen ze je ook graag bij het snijden van de ingrediënten van je maaltijd. De Ferm Living Asymmetric snijplank small is een mooi voorbeeld van zo’n snijplank. Naast dat deze snijplank je graag helpt bij het snijden van je ingrediënten, kun je dit product ook prima als serveerplateau gebruiken. Lekker multifunctioneel, daar houden we van. Met een lengte van 22 centimeter, een breedte van 18 centimeter en een dikte van 1,5 centimeter neemt hij ook niet al te veel ruimte in beslag en kun je hem eenvoudig overal kwijt. Wil je meer prachtexemplaren uit deze collectie bewonderen? Neem dan snel een kijkje. 

Ferm Living design

Het Deense Ferm Living staat vooral bekend om haar fraaie collectie behang. Achter deze behangcollectie schuilt een interessant verhaal. De Deense vrouw Trine Andersen was in 2005 op zoek naar behang met grafische prints. Ze vond niet wat ze zocht en besloot daarom een eigen studio in grafisch design op te richten. Het duurde niet lang of haar eerste behangcollectie was een feit in 2006. Dit behang staat bekend om (jawel!) da grafische prints en de Scandinavische stijl. Inmiddels bestaat de collectie uit veel meer dan alleen behang. Kenmerkend voor Ferm Living zijn toch wel de toegankelijke, betaalbare producten die elk interieur eenvoudig naar een hoger plan tillen. De meubels, lampen en woonaccessoires helpen daar graag bij. Kortom, in deze collectie vind je alles wat je nodig hebt om je woning in te richten.

Stijlvolle Ferm Living Asymmetric snijplanken

Kan de snijplank je niet groot genoeg zijn? Dat komt natuurlijk goed van pas als je een groot gezin of een grote familie op bezoek krijgt voor een heerlijk diner. Dat betekent extra veel ingrediënten snijden voor hetgeen je gaat maken. De grootste van het stel is de Ferm Living Asymmetric snijplank large. Heb je al eens goed de opvallende vorm bekeken? En dat in combinatie met de fantastische afwerking maakt het tot een item die je graag in je keuken wilt hebben. Toch laten we je ook graag kennismaken met het middelmaatje uit deze collectie: de Ferm Living Asymmetric snijplank medium. Weet jij al welk formaat jou prima van dienst kan zijn?

Ferm Living Asymmetric bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Asymmetric collectie van Ferm Living kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Flinders klanten beoordelen de producten van Ferm Living Asymmetric gemiddeld met 5 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 2 beoordelingen.

Naar boven