Naar boven

Ferm Living Adorn

De Ferm Living Adorn collectie staat in het teken van stijlvolle spiegels in verschillende soorten en maten. De naam Adorn staat voor (ver)sieren en dat komt helemaal goed met de spiegels uit deze collectie. Neem bijvoorbeeld de Ferm Living Adorn Full-Size spiegel. Dit is de grootste van het stel met een hoogte van 159 centimeter en een breedte van 45 centimeter. Door de grootte kun je optimaal genieten van dit fraaie exemplaar. Met deze spiegel sier je niet alleen je muur, maar de spiegel zelf is ook heel sierlijk. Zowel aan de boven- als onderzijde vind je elegante versieringen van messing. Deze details maken de spiegel net wat specialer. Deze spiegel verdient dan ook niet voor niets een speciaal plekje in je hal, woonkamer of slaapkamer. Heb jij al een mooi plekje in gedachte? 

Ferm Living: hoe het ooit begon

Jaren geleden begon het Deense merk Ferm Living met behang. De Deense vrouw Trine Andersen zit achter de behangcollectie die in 2006 werd gelanceerd. Haar probleem lag bij het feit dat zij geen behang met grafische prints kon vinden. Daarom richtte zij haar eigen studio in grafisch design op in 2005. Dit is ook vrijwel direct het begin van het succes van Ferm Living. Dit behang wordt logischerwijs gekenmerkt door de grafische prints, maar wel geheel in de Scandinavische stijl. Inmiddels is de collectie enorm verrijkt met meubels, lampen en woonaccessoires. In deze collectie vind je alle ingrediënten om welke ruimte dan ook in je woning compleet in te richten. Shop je graag producten van Ferm Living met korting? Bekijk dan eens onze Ferm Living Outlet.

Sierlijke Ferm Living Adorn spiegels

Heb je een wand die wel wat extra aandacht verdient? Dan kan de Ferm Living Adorn Face spiegel goed van pas komen. Door de messing versiering oogt deze spiegel net wat specialer. Daarom verdient hij ook een speciaal plekje aan je wand en staat hij graag in de schijnwerpers. Deze spiegel hoeft daar niet veel moeite voor te dien en op een lege wand gaat alle aandacht eenvoudig naar dit product toe. Naast dat het een plaatje is om naar te kijken, kun je hem ook gebruiken waar een spiegel voor dient: kijken hoe je eruitziet. De spiegel heeft een hoogte van 53 centimeter en een breedte van 35 centimeter. Hierdoor is hij niet al te groot en geef je hem eenvoudig een plekje in je woning.

Ferm Living Adorn bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Adorn collectie van Ferm Living kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.