Ferm Living Abstraction

De Ferm Living Abstraction collectie kenmerkt zich door posters met kleurrijke printen. Heb jij al een mooi plekje gevonden aan de muur waar je de Ferm Living Abstraction 1 poster kunt ophangen? Grafische vormen en abstracte werken worden steeds populairder en dat is te zien in deze collectie. De kleurrijke vakken op deze posters geven jouw interieur extra kleur mee. Een variant op deze poster is de Ferm Living Abstraction 2 poster. Laat je creativiteit de vrije loop gaan en neem even een momentje voor jezelf. Als je maar lang genoeg blijft fantaseren, stelt de poster elke dat weer iets nieuws voor. Zo raak je hoe dan ook nooit uitgekeken op deze poster. Wil je meer wanddecoratie van Ferm Living zien? De collectie stelt je graag voor aan deze blikvangers. 

Sorteren op

1-5 van 5 producten

Ferm Living: Scandinavisch & grafisch

In februari 2006 lanceerde Trine Andersen, oprichtster en eigenaresse van Ferm Living, haar eerste behangcollectie tegen een betaalbare prijs. De combinatie van de Scandinavische stijl en een grafisch tintje was direct een hit. Vandaag de dag is Ferm Living dan ook niet meer weg te denken uit designland, maar de collectie bestaat allang niet meer alleen uit behang. Door de jaren heen is het merk ook dekbedovertrekken, kinderkussens, wandlampen en muurstickers gaan ontwerpen. Door de producten te baseren op dagelijkse ervaringen zorgt Ferm Living ervoor dat design niet langer iets onbereikbaars is, maar juist heel goed past in het interieur van een doorsnee gezin. Dit motto sluit perfect aan bij de missie van Flinders: design toegankelijk maken voor iedereen.

Kleurrijke Ferm Living Abstraction posters

De Abstraction 4 poster van Ferm Living heeft een breedte van 50 centimeter en een hoogte van 130 centimeter. Met deze poster bestrijk je dan ook een groot deel van je wand. Om een smalle wand mooi af te maken, kan hij je prima van dienst zijn. Je hebt ook de mogelijkheid om een frame in eiken of esdoorn bij te bestellen waardoor je de poster eenvoudig hieraan kunt ophangen. De Ferm Living Abstraction 3 poster heeft wel iets weg van de Abstraction 4, alleen heeft hij een hoogte van maar 70 centimeter. Ach, het verschil moet er wezen. Toch kan deze poster jouw muur ook een finishing touch geven. Zie je het al voor je? Je kunt ook eens gek doen en voor een totaal ander ontwerp kiezen: de Ferm Living Abstraction 5 poster. Is de Abstraction 1, Abstraction 2, Abstraction 3, Abstraction 4 of Abstraction 5 jouw favoriet? De keuze is niet makkelijk, want ze zijn allemaal een aanwinst voor aan je muur.

De Ferm Living Abstraction serie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elke poster uit de Ferm Living Abstraction serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke poster uit de Abstraction serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Abstraction poster van Ferm Living, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Flinders klanten beoordelen de producten van Ferm Living Abstraction gemiddeld met 0 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 0 beoordelingen.

Naar boven