Ferm Living Colour Block kussen 40x25
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Ferm Living Colour Block kussen 40x25

  Omschrijving

  Dit is het Ferm Living Colour Block kussen 40x25.

  Het Colour Block kussen 40x25 van Ferm Living is in leven geroepen om jouw woon- of slaapkamer te voorzien van wat extra kleur. Het Colour Block kussen is aan beide zijden versierd met levendige blokken van kleur in verschillende tinten, gecombineerd met horizontale lijnen en penseelstreken in contrasterende kleuren. Als dit kussen de kamer niet opfleurt weten wij het ook niet meer!

  Het Colour Block kussen 40x25 heeft een lengte van 40 centimeter en een breedte van 25 centimeter. Elk kussen is uniek omdat de gekleurde vlakken met de hand op 100% biologisch katoen zijn geverfd. De vulling van het kussen is een combinatie van veren en dons. Je kunt kiezen uit vier verschillende kleurencombinaties voor het Colour Block kussen.

  Zoek je naast het Colour Block kussen 40x25 van Ferm Living een ander kussen van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over het Colour Block kussen 40x25, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Specificaties

  Afmetingen (l) 40 x (b) 25 cm
  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Katoen, Veren
  Garantie 1 jaar
  Merk Ferm Living
  Soort Ferm Living kussens, Ferm Living kinderkussens, Ferm Living accessoires
  Herkomst Denemarken

  Sfeerafbeeldingen

  Ferm Living Colour Block kussen 40x25
  Ferm Living Colour Block kussen 40x25

  Klantenreviews

  Het sierkussen dat ik bestelde voldeed ten volle aan mijn verwachtingen,
  15 juni 2017
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven