Ferm Living Candleholder string kandelaar
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Ferm Living Candleholder string kandelaar

Omschrijving

Dit is de Ferm Living Candleholder string kandelaar.

De Candleholder string kandelaar is een beetje van Ferm Living en een beetje van jezelf. Hij is wie hij is, maar je bepaalt zelf de vorm van de Candleholder string kandelaar. Maak je er een sluitende cirkel van of trek je een lijn? Je kunt er ook een kronkelende slang van maken, de keuze is helemaal aan jou!

De Candleholder string kandelaar van Ferm Living wordt gemaakt van esdoornhout en is verkrijgbaar in 2 verschillende uitvoeringen: eentje met alleen maar naturel gekleurde balletjes en eentje met ook wat gekleurde exemplaren er tussen. De houten kralen zitten op een leren koord, dat een lengte heeft van 85 centimeter. In de kandelaar passen vier kaarsen.

Zoek je naast de Candleholder string kandelaar van Ferm Living een andere kandelaar van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Candleholder string kandelaar, contacteer dan gerust onze klantenservice.

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Esdoorn (hout)
Garantie 1 jaar
Merk Ferm Living
Soort Ferm Living kandelaar, Ferm Living accessoires
Herkomst Denemarken

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Candleholder string kandelaar
Ferm Living Candleholder string kandelaar
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven