Ferm Living Candleholder string kandelaar
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Ferm Living Candleholder string kandelaar

  Omschrijving

  Dit is de Ferm Living Candleholder string kandelaar.

  De Candleholder string kandelaar is een beetje van Ferm Living en een beetje van jezelf. Hij is wie hij is, maar je bepaalt zelf de vorm van de Candleholder string kandelaar. Maak je er een sluitende cirkel van of trek je een lijn? Je kunt er ook een kronkelende slang van maken, de keuze is helemaal aan jou!

  De Candleholder string kandelaar van Ferm Living wordt gemaakt van esdoornhout en is verkrijgbaar in 2 verschillende uitvoeringen: eentje met alleen maar naturel gekleurde balletjes en eentje met ook wat gekleurde exemplaren er tussen. De houten kralen zitten op een leren koord, dat een lengte heeft van 85 centimeter. In de kandelaar passen vier kaarsen.

  Zoek je naast de Candleholder string kandelaar van Ferm Living een andere kandelaar van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Candleholder string kandelaar, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Esdoorn (hout)
  Garantie 1 jaar
  Herkomst Denemarken
  Merk Ferm Living
  Productsoort Ferm Living kandelaar, Ferm Living accessoires

  Sfeerafbeeldingen

  Ferm Living Candleholder string kandelaar
  Ferm Living Candleholder string kandelaar
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven