Ferm Living Black Stripe Cushion kussen 60x40
...is helaas niet meer leverbaar

Dit product kunnen wij helaas niet meer leveren, maar waarschijnlijk kunnen wij u een leuk alternatief bieden. Neem gerust contact op met klantadvies, op 020 3030630 of via info@flinders.nl, of kijk even rond en ontdek de rest van ons verrassend aanbod.

Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Ferm Living Black Stripe Cushion kussen 60x40

Omschrijving

Dit is het Ferm Living Black Stripe Cushion kussen 60x40.

Het Black Stripes Cushion kussen van Ferm Living bestaat, hoe kan het ook anders, uit zwarte strepen op een wit kussen. Als je er lang genoeg naar kijkt, gaan de lijnen vanzelf draaien en bewegen. Zo heb je altijd wat te doen. Pas maar op dat je niet gehypnotiseerd wordt.

De afmetingen van het Black Stripe Cushion kussen van Ferm Living zijn 60 cm breed en 40 cm hoog. Het kussen is gemaakt van 100% katoen. De binnenvulling bestaat uit veer en dons. Dit kussen kan gewassen worden op 30 °C

Zoek je naast het Black Stripe Cushion kussen 60x40 van Ferm Living een ander kussen van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over het Black Stripe Cushion kussen 60x40, contacteer dan gerust onze klantenservice.

Specificaties

Merk Ferm Living
Afmetingen (l) 60 x (b) 40 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Katoen
Garantie 1 jaar
Herkomst Denemarken

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Black Stripe Cushion kussen 60x40
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven