Ferm Living Black Mini Triangle Cushion kussen 60x40
...is helaas niet meer leverbaar

Dit product kunnen wij helaas niet meer leveren, maar waarschijnlijk kunnen wij u een leuk alternatief bieden. Neem gerust contact op met klantadvies, op 020 3030630 of via info@flinders.nl, of kijk even rond en ontdek de rest van ons verrassend aanbod.

Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Ferm Living Black Mini Triangle Cushion kussen 60x40

Omschrijving

Dit is het Ferm Living Black Mini Triangle Cushion kussen 60x40.

Ferm Living heeft de driehoekjes op het Black Mini Triangle Cushion kussen lukraak op het kussen geplaatst. Dat geeft het overwegend witte kussen een erg speels karakter. Zo blijft het patroon lekker rustig en een beetje speels tegelijk.

De afmetingen van het Black Mini Triangle Cushion kussen zijn 60 cm breed en 40 cm hoog. Het kussen is gemaakt van 100% katoen. De binnenvulling bestaat uit veer en dons. Dit kussen kan gewassen worden op 30 °C.

Zoek je naast het Black Mini Triangle Cushion kussen 60x40 van Ferm Living een ander kussen van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over het Black Mini Triangle Cushion kussen 60x40, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Specificaties

Afmetingen (l) 60 x (b) 40 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Katoen
Garantie 1 jaar
Merk Ferm Living
Soort Ferm Living kussen, Ferm Living kinderkussens, Ferm Living accessoires
Herkomst Denemarken

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Black Mini Triangle Cushion kussen 60x40
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven