Ferm Living Black handdoekrek
Nog 4 op voorraad
 
€ 35
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Ferm Living Black handdoekrek

Omschrijving

Dit is het Ferm Living Black handdoekrek.

Waren alle mooie dingen maar zo simpel als het Ferm Living Black handoekrek. Of je het rek nou in de badkamer, bij het fonteintje of in de keuken hangt, de rechttoe rechtaan cirkel maakt elke ruimte net iets specialer. En je kan er natuurlijk ook iets anders dan handdoeken aan hangen, denk eens aan kettinkjes of keukengerei. Met het Black handoekrek laat Ferm Living weer zien Scandinavisch desgin tot in de puntjes te beheren.

Het Ferm Living Black handdoekrek heeft een diameter van 20,5 centimeter. Het handdoekrek is gemaakt van gepoedercoat metaal, met een eikenhouten hanger waarmee het rek aan de muur kan worden bevestigd. De kleur van het metaal en het hout van het Black handdoekrek is zwart, het rek bestaat uit een gesloten cirkel. Er is ook een bijpassende toiletrolhouder van Ferm Living verkrijgbaar.

Zoek je naast het Black handdoekrek van Ferm Living een ander Rek van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over het Black handdoekrek, contacteer dan gerust onze klantenservice.

Specificaties

Ruimte Geschikt voor badkamer
Materiaal Eiken (hout), Metaal
Herkomst Denemarken
Merk Ferm Living
Productsoort Ferm Living rekken
Afmetingen (Ø) 20.5 cm

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Black handdoekrek
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven