Ferm Living Black Dots vloerkleed 130
1-2 weken
 
€ 67
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Ferm Living Black Dots vloerkleed 130

Omschrijving

Dit is het Ferm Living Black Dots vloerkleed 130.

Kan jij ook geen genoeg krijgen van stippen, cirkels en polkadots? Dan zou het goed kunnen dat het Black Dots vloerkleed 130 van Ferm Living bij jou met stip op nummer één zal staan. Op dit vloerkleed vind je namelijk, zoals de naam al doet vermoeden, een heleboel zwarte stippen.

Het Black Dots vloerkleed 130 van Ferm Living is een rond vloerkleed met een diameter van 130 centimeter. Het vloerkleed is gemaakt van 100% jute en is versierd met zwarte stippen. Het Black Dots vloerkleed is ook beschikbaar met een diameter van 100 centimeter.

Zoek je naast het Black Dots vloerkleed 130 van Ferm Living een ander vloerkleed van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over het Black Dots vloerkleed 130, contacteer dan gerust onze klantenservice.

Specificaties

Merk Ferm Living
Soort Ferm Living vloerkleed
Afmetingen (Ø) 130 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Jute
Garantie 1 jaar
Herkomst Denemarken

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Black Dots vloerkleed 130
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven