FDB Møbler Ermelunden

De Deense Børge Mogensen (1914–1972) was een van de meest invloedrijke designers in de wereld van Scandinavisch design. Bijna elke Deen heeft wel kunnen genieten van de Mogensen producten – zijn designs staan niet alleen vaak bij Denen thuis, ook vind je ze geregeld terug in de Deense publieke ruime. Voor het Deense merk FDB Møbler heeft hij onder andere de contemporaine Ermelunden collectie ontworpen: een stijlvolle serie voor buiten, uitgevoerd in FSC-gecertificeerd essenhout. De Ermelunden collectie bestaat uit verschillende zitmeubels en tafels, waarmee je werkelijk iedere buitenruimte mee kunt vullen. Een mooi voorbeeld is de M17 Ermelunden tuintafel 190x89.5. De eenvoudige maar authentieke uitstraling in combinatie met het hoge gebruiksgemak maken van deze Ermelunden M17 een tafeltje om verliefd op te worden. Waar zet jij M17 neer?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Over FDB Møbler

Denk je aan Deens design, dan denk je al snel aan FDB Møbler. Niet zo gek, want dit merk is al sinds 1942 in menig (Deens) huis te vinden. Børge Mogensen, eveneens ontwerper, heeft het designlabel opgericht om met zijn verfrissende designfilosofie een nieuw tijdperk in de wereld van het design in te luiden. Immers, de producten van Møbler zijn niet alleen aantrekkelijk en functioneel, maar ook uitermate tijdloos – ze zijn gemaakt om generatie op generatie mee te gaan. Daarnaast werkt het merk frequent samen met beroemde ontwerpers, zoals Poul M. Volther, Jørgen Bækmark, Grethe Meyer. Zodoende is de collectie altijd veelzijdig en interessant. Tenslotte willen we graag benoemen dat ook qua duurzaamheid FDB Møbler een ware koploper is. Wist je dat al het hout een duurzame afkomst heeft?

Ontspannen met Ermelunden

In de kleine, maar fijne Ermelunden collectie vind je verschillende zitmeubels. Populair is de M16 Ermelunden tuinbank met rugleuning. Deze robuuste tuinbank is volledig gemaakt van massief essenhout, waardoor de bank stevig staat én comfortabel zit. Maar ook qua vormgeving is M16 eentje om te onthouden. De eenvoudige, authentieke vormgeving straalt sereniteit en vriendelijkheid, waardoor je er eigenlijk meteen op wil plaatsnemen – samen met een goede vriend of alleen met een boekje. Wil je het allemaal nog ietsje comfortabeler maken? Combineer de tuinbank dan met het bijpassende zitkussen dat gemaakt is van Dralon polyester en daarmee uiterst bestand is tegen weer en wind. Ideaal! Daarnaast kan je deze bank mooi combineren met de eerdergenoemde Ermelunden M17 tafel. Zo heb je binnen een paar klikken een geweldige tuinset bij elkaar.

Ermelunden: een stijlvolle én duurzame keuze!

Naast stijlvol is de Ermelunden collectie van FDB Møbler ook zeer duurzaam. Duurzaamheid zit al sinds het ontstaan van FDB Møbler ingebakken. Dit zit hem namelijk al in het feit dat Ermelanden (en andere collecties) zijn ontwikkeld om generatie na generatie mee te gaan. En dat is duurzaamheid pur sang! Maar ook op andere aspecten is FDB Møbler een groene koploper. Zo is het essenhout gebruikt voor Ermelunden volledig afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en draagt het polyester van het zitkussen het OEKO-TEX keurmerk. Daarnaast doelt FDB Møbler momenteel op de Nordic Swan certificering – de meest ambitieuze milieucertificering op de markt. Een ding is dus zeker: met een Ermelunden maak je dus niet alleen een modieuze keuze, maar ook een groene. Wij bij Flinders zijn zeer enthousiast!

FDB Møbler Ermelunden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van FDB Møbler. Dat betekent dat wij alle producten uit de FDB Møbler Ermelunden collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.