Fatboy Tjonge

Wil je je interieur graag verrijken met een poef? Neem dan eens een kijkje in de Fatboy Tjonge collectie. Deze poefs zorgen ervoor dat je elke dag even je relaxmomentje kunt pakken op zo’n comfortabel item. Neem bijvoorbeeld de Fatboy Tjonge poef lichtgrijs. Door het meegeleverde rolkussen kun je urenlang genieten van je favoriete boek, je lievelingsserie of van simpelweg even helemaal niets doen. Wil je het nog relaxter maken voor jezelf? Dan kun je er een de Jonge poef aan toevoegen. Tjonge jonge, Fatboy weet wel wat comfortabel is. Het mooie is dat je zowel binnen als buiten kunt genieten van deze poef. Hij is 90 centimeter breed, 100 centimeter diep en 40 centimeter hoog. Door het gebruik van PVC, nylon en hoogwaardig textiel kan hij prima buiten overleven, maar raden we je toch aan om deze lounger binnen te halen als jij ook naar binnen gaat.

Over Fatboy

Het merk Fatboy is sinds de lancering 2002 niet meer weg te denken uit de designwereld. De Finse ontwerper Jukka Setälä bedacht een extra grote zitzak van de hoogste kwaliteit en met een opvallend etiket aan de zijkant. Het was vervolgens de Nederlander Alex Bergman die toekomst zag in de Fatboy zitzak en het product naar ons land haalde. De originele Fatboy zitzakken zijn de start geweest van het succes. De zitzakken zijn eenvoudig schoon te maken en hebben een water en vuilafstotende coating. En sinds de lancering van Fatboy zitzak op de Nederlandse markt is het snel gegaan. Fatboy heeft zich ontwikkeld tot een omvangrijk lifestylemerk en de ontwerpen van dit designlabel worden tegenwoordig in meer dan vijftig landen verkocht. De collectie is dan ook niet beperkt gebleven tot de Fatboy zitzak, maar uitgebreid met onder andere hangmatten, parasols, poefs, lampen en zelfs Fatboy Tjongeken!. De filosofie van dit merk? Zorgeloosheid en optimisme: mensen laten glimlachen, en niet te moeilijk doen. Oftewel, sit back and relax!

Loungen op de Fatboy Tjonge poefs

Voor welk item je ook kiest, je bent in elk geval zeker van een 100% populaire zitplek. Zorg er maar voor dat je er één voor jezelf hebt, want anders wordt het straks nog vechten wie er op deze heerlijke poef mag zitten. De Fatboy Tjonge poef donkergrijs is een heerlijke lounger waar je nog eens even de dag op kunt doornemen. Ga je toch liever voor wat meer kleur in huis of in je tuin? Dan kun je wat ons betreft beter gaan voor de Fatboy Tjonge poef oranje en de Fatboy Tjonge poef groen. De kleuren oranje en groen vallen op en vragen daarom ook direct je aandacht. Dat mag ook wel, want deze poefs zitten zo lekker. Pas maar op hoor, want straks kom je er niet meer uit.

Fatboy Tjonge bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fatboy. Dat betekent dat wij elk Fatboy Tjonge poef kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke poef uit de Fatboy Tjonge collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Fatboy Tjonge poef, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven