Actie: -25% op de Duo sets van Fatboy

Je ontvangt nu 25% korting op de Duo sets Edison, Bolletje en Transloetje van Fatboy. De actie geldt t/m 23 december.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Fatboy

Fatboy is niet enkel de naam van de gekleurde zitzakken met een groot rood label die iedereen wel kent. Alex Bergman, die in 2003 het alleenrecht op de verkoop kreeg, heeft er een heel merk omheen weten te bouwen. Wat begon met een zitzak van de Finse ontwerper Jukka Setälä die hij vernoemde naar de artiest Fatboy Slim is nu een merk met een uitgebreide collectie van binnen- en buitenartikelen. De iconische en kwalitatieve producten zijn inmiddels in zestig landen verkrijgbaar. Vrolijke producten voor zowel binnen als buiten die ervoor moeten zorgen dat je even kunt ontsnappen aan de dagelijkse routine. Zo hopen ze dat je met een van de Spheremakers in huis of op kantoor je je even in het heelal zal wanen. Los van de zwaartekracht genietend van al het moois om je heen. De gekleurde bollen van deze Fatboy hanglamp zijn toch een plaatje?

Een bijzondere Fatboy hanglamp: de sfeervolle Fatboy Spheremaker

Omdat je van sfeer nooit genoeg kunt hebben, heeft de serie ook een exemplaar met wel zes lichtbollen: de Fatboy Spheremaker 6. Je kunt ervoor kiezen om de hanglamp met gekleurde glazen bollen in dezelfde kleur te bestellen of juist voor een versie te gaan waar de kleuren zijn gemixt. Het is maar net wat in jouw interieur het beste tot zijn recht komt. Je kunt de hoogte van de Fatboy Spheremaker 6 lichtbollen verstellen. Omdat het er zoveel zijn kan dit echt een ander effect hebben, alsof je weer helemaal een nieuwe lamp hebt. En als je wilt kun je van deze bijzondere hanglampen elke dag een andere creatie maken, want je kunt de de hoogte van de bollen zelf bepalen met behulp van de bijgeleverde klemmen en magneten. Het design ligt dan ook in volledig in jouw handen.

Fatboy Spheremaker bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fatboy. Dat betekent dat wij alle producten uit de Fatboy Spheremaker serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.