Naar boven

Fatboy

Fatboy is niet enkel de naam van de gekleurde zitzakken met een groot rood label die iedereen wel kent. Alex Bergman, die in 2003 het alleenrecht op de verkoop kreeg, heeft er een heel merk omheen weten te bouwen. Wat begon met een zitzak van de Finse ontwerper Jukka Setälä die hij vernoemde naar de artiest Fatboy Slim is nu een merk met een uitgebreide collectie van binnen- en buitenartikelen. De iconische en kwalitatieve producten zijn inmiddels in zestig landen verkrijgbaar. Vrolijke producten voor zowel binnen als buiten die ervoor moeten zorgen dat je even kunt ontsnappen aan de dagelijkse routine. Zo hopen ze dat je met een van de Spheremakers in huis of op kantoor je je even in het heelal zal wanen. Los van de zwaartekracht genietend van al het moois om je heen.

Sfeervolle Fatboy Spheremaker lampen

Omdat je van sfeer nooit genoeg kunt hebben, heeft de serie ook een exemplaar met wel negen lichtbollen: de Spheremaker hanglamp set van 9. Je kunt ervoor kiezen om alle bollen in dezelfde kleur te bestellen of juist voor een versie te gaan waar de kleuren zijn gemixt. Het is maar net wat in jouw interieur het beste tot zijn recht komt. Je kunt de hoogte van de lichtbollen verstellen. Omdat het er zoveel zijn kan dit echt een ander effect hebben, alsof je weer helemaal een nieuwe lamp hebt. Heb je wat minder ruimte of houd je van een wat eenvoudigere stijl maar spreekt het ontwerp je wel erg aan? Ga dan voor de enkele versie: de Spheremaker 1 hanglamp LED. Deze is in veertien verschillende kleuren verkrijgbaar.

Fatboy Spheremaker bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fatboy. Dat betekent dat wij alle producten uit de Fatboy Spheremaker serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.