Naar boven

Fatboy Lampie-On

De Fatboy Lampie-On collectie herbergt twee pareltjes van lampen waarvan wij vermoeden dat ook jij ze heel leuk vindt. De lampen uit de Fatboy Lampie-On collectie zijn namelijk ideaal! Allereerst zijn ze portable wat betekent dat je ze overal mee naartoe kan nemen. En met overal bedoelen we ook écht overal. Deze Fatboy lampen zijn namelijk geschikt voor gebruik binnen- en buitenshuis. Omdat de Lampie-On buitenlamp LED daarnaast voorzien is van een haakje, kun je hem niet alleen naast je neerzetten, maar ook ophangen aan bijvoorbeeld een tak! Ook voor onhandig gedoe met snoeren hoef je niet te vrezen. Deze oplaadbare lamp geeft met een volle batterij namelijk tot wel negen uur licht. Zo kun je er avondenlang van genieten zonder dat je je druk hoeft te maken om het al dan niet aanwezig zijn van een stopcontact. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over Fatboy

In 2002 maakte Nederland voor het eerst kennis met Fatboy: een Hollands merk dat het nét even anders doet dan zijn collega’s in designland. De stijl van Fatboy laat zich niet makkelijk en eenduidig omschrijven. En dat is ook precies de bedoeling. Fatboy kan en wíl niet in een hokje gestopt worden. Want zoals ze zelf zeggen: ‘Having a style is like being in jail’. Het merk heeft ondanks haar relatief korte bestaan al een hoop succesvolle producten voortgebracht, die we met recht onder het rijtje ‘klassiekers’ kunnen scharen. Zo zijn de Fatboy zitzakken en de Edison lampen al in menig Nederlands huishouden terug te vinden. Hoewel de klassiekers belangrijk blijven, stopt Fatboy nooit met vernieuwen. Wij zijn dan ook ontzettend blij dat de Fatboy Lampie-On lampen de al uitgebreide collectie lampen van Fatboy komen vergezellen.

Fatboy Lampie-On: net zoals vroeger

Fatboy blijft vernieuwen. Maar bij het vernieuwen hoort niet alleen het bedenken van nieuwe features, maar ook het behouden en oprakelen van vergeten eigenschappen die het leven vroeger een stuk makkelijker maakten. Het bedieningsmechanisme van de Fatboy Lampie-On lampen is dan ook geïnspireerd op een ouderwetse olielamp. Alle lampen uit deze collectie zijn voorzien van een hendeltje waarmee je de lichtintensiteit zelf heel precies kunt bepalen. Wil jij deze lamp met een speelse twist? De Lampie-On Deluxe buitenlamp LED is voorzien van leuke gouden motiefjes. Zo hangt jouw Lampie-On er éxtra gezellig bij.

Fatboy Lampie-On bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fatboy. Dat betekent dat wij alle producten uit de Fatboy Lampie-On collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.