Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Over Fatboy

Het merk Fatboy is sinds de lancering 2002 niet meer weg te denken uit de designwereld. De Finse ontwerper Jukka Setälä bedacht een extra grote zitzak van de hoogste kwaliteit en met een opvallend etiket aan de zijkant. Het was vervolgens de Nederlander Alex Bergman die toekomst zag in de Fatboy zitzak en het product naar ons land haalde. Sinds de lancering van Fatboy zitzak op de Nederlandse markt is het snel gegaan. Fatboy heeft zich ontwikkeld tot een omvangrijk lifestylemerk en de ontwerpen van dit designlabel worden tegenwoordig in meer dan vijftig landen verkocht. Naast de bekende zitzakken heeft het design label inmiddels ook vloerkleden, parasols, lampen en zelfs Fatboy krukken op de markt gebracht. De Fatboy Concrete Seat kruk is geïnspireerd op blokken beton maar dankzij het lichtgewicht materiaal gemakkelijk te verplaatsen.

Fatboy kruk in kleur

De Fatboy kruk is in vele kleuren leverbaar. Daar komt bij dat je een zitkussen kunt kiezen in dezelfde kleur als de Fatboy kruk of juist in een contrasterende tint. Wij vinden bijvoorbeeld de combinatie van de Concrete Seat kruk wit met een lichtblauw zitkussen erg leuk voor in een zonnige tuin. En wie op zoek is naar een stoerdere kruk van Fatboy, kan voor de Concrete Seat kruk bruin met een zwart kussen gaan. Mocht je het ontwerp van de ‘betonnen’ Fatboy kruk nu helemaal niets vinden, dan kun je ook nog even kijken naar de Tablitski bijzettafel. Deze powdercoated bijzettafel is gemaakt van robuust staal en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het mooie is dat de Tablitski heel functioneel is en je deze daarom ook als Fatboy kruk kunt gebruiken.

Fatboy kruk bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fatboy. Dat betekent dat wij elke Fatboy kruk kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Fatboy kruk en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Fatboy kruk, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.