Fatboy Formitable

Een tafeltje voor erbij of liever een tafeltje waar je met meerdere mensen aan kunt zitten? In de Fatboy Formitable collectie vind je tafels in verschillende formaten. De kleinste van het stel is de Fatboy Formitable XS tafel 80. Deze tafel is klein van stuk met een diameter van 80 centimeter en een hoogte van 76 centimeter. Door het formaat verplaats je deze compacte tafel eenvoudig naar de plek waar je hem nodig hebt. Een ding is zeker: met een klein gezelschap zit je goed aan deze tafel en kun je lekker genieten van het weer onder het genot van een hapje en een drankje. Hij is verkrijgbaar in de kleuren antraciet, groen, lichtgrijs, oranje, rood en taupe. Genoeg keuze dus. Nu rest je nog een ding: een keuze maken. Of misschien toch nog even verder kijken naar het andere exemplaar in deze Fatboy Formitable serie.

Sorteren op
Toon als:

1-1 van 1 producten

Over Fatboy

Het merk Fatboy is sinds de lancering 2002 niet meer weg te denken uit de designwereld. De Finse ontwerper Jukka Setälä bedacht een extra grote zitzak van de hoogste kwaliteit en met een opvallend etiket aan de zijkant. Het was vervolgens de Nederlander Alex Bergman die toekomst zag in de Fatboy zitzak en het product naar ons land haalde. De originele Fatboy zitzakken zijn de start geweest van het succes. De zitzakken zijn eenvoudig schoon te maken en hebben een water en vuilafstotende coating. En sinds de lancering van Fatboy zitzak op de Nederlandse markt is het snel gegaan. Fatboy heeft zich ontwikkeld tot een omvangrijk lifestylemerk en de ontwerpen van dit designlabel worden tegenwoordig in meer dan vijftig landen verkocht. De collectie is dan ook niet beperkt gebleven tot de Fatboy zitzak, maar uitgebreid met onder andere hangmatten, parasols, poefs, lampen en zelfs Fatboy Formitableken!. De filosofie van dit merk? Zorgeloosheid en optimisme: mensen laten glimlachen, en niet te moeilijk doen. Oftewel, sit back and relax!

Gezellig om de Fatboy Formitable tafels dineren

Om met een select groepje te genieten van een heerlijk diner onder het genot van een lekker avondzonnetje, kun je misschien beter gaan voor de Fatboy Formitable XL tafel 120. Het tafelblad heeft een diameter van 120 centimeter en deze tafel gaat 76 centimeter de hoogte in. Hij is niet alleen een plaatje om naar te kijken, maar nog fijner is dat hij als voet voor de Stripesol parasol van Fatboy kan worden gebruikt. Ga je geen parasol erin zetten? Dan kun je met behulp van het magneetje het gat in het midden van de tafel afdekken. Handig, toch? Mocht je toch besluiten om de parasol wel erin te zetten, dan kun je dit afdekplaatje mooi onder de tafel plaatsen zodat je hem niet kwijtraakt. Daar is over nagedacht.

Fatboy Formitable bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fatboy. Dat betekent dat wij elk Fatboy Formitable product kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Fatboy Formitable collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Fatboy Formitable tafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven