Fatboy CH-AIR

Ben je op zoek naar een comfortabele stoel die opblaasbaar is? De stoelen in de Fatboy CH-AIR collectie komen dan vast van pas. Het is niet zomaar een stoel, maar hij neigt meer naar een loungestoel. Simpel gezegd: voor welke stoel je ook kiest, je hebt een stoel van lucht in handen. Een voorbeeld is de Fatboy CH-AIR opblaasbare stoel wit. Het voordeel is dat er ook een draagtas bij zit waardoor je je relaxmomentje eenvoudig overal en nergens voortzet. Vergeet niet de pomp mee te nemen. Hij is zo licht als een veertje wat het vervoeren een stuk comfortabeler maakt. Hij waait ook niet zomaar weg, want de bijgeleverde zandzak kun je zelf vullen met zand of stenen. Zo kun je hem laten fungeren als anker en weet je in elk geval zeker dat de wind er niet met je relaxstoel vandoor gaat. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over Fatboy

Het merk Fatboy is sinds de lancering 2002 niet meer weg te denken uit de designwereld. De Finse ontwerper Jukka Setälä bedacht een extra grote zitzak van de hoogste kwaliteit en met een opvallend etiket aan de zijkant. Het was vervolgens de Nederlander Alex Bergman die toekomst zag in de Fatboy zitzak en het product naar ons land haalde. De originele Fatboy zitzakken zijn de start geweest van het succes. De zitzakken zijn eenvoudig schoon te maken en hebben een water en vuilafstotende coating. En sinds de lancering van Fatboy zitzak op de Nederlandse markt is het snel gegaan. Fatboy heeft zich ontwikkeld tot een omvangrijk lifestylemerk en de ontwerpen van dit designlabel worden tegenwoordig in meer dan vijftig landen verkocht. De collectie is dan ook niet beperkt gebleven tot de Fatboy zitzak, maar uitgebreid met onder andere hangmatten, parasols, poefs, lampen en zelfs Fatboy CH-AIRken!. De filosofie van dit merk? Zorgeloosheid en optimisme: mensen laten glimlachen, en niet te moeilijk doen. Oftewel, sit back and relax!

Relaxen op de Fatboy CH-AIR

Ga jij voor wit, of toch liever zilver of antraciet? Aan jou de keuze. Om de keuze nog lastiger voor je te maken, heb je ook nog tal van verschillende kleuren kussens waarmee je de stoel nog comfortabeler maakt. De Fatboy CH-AIR opblaasbare stoel zilver en de Fatboy CH-AIR opblaasbare stoel antraciet maken het assortiment compleet. De opblaasbare stoelen van Fatboy zijn gemaakt van PVC en worden geleverd inclusief kussen, anker en draagtas. Door het materiaalgebruik kun je de stoel ook eenvoudig schoonmaken met een vochtige doek of water en neutrale zeep. Elk van deze stoelen heeft een diameter van 135 centimeter en gaat 70 centimeter de hoogte in. Zie jij jezelf al zitten op zo’n fijne stoel die je even helemaal tot rust laat komen?

Fatboy CH-AIR bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fatboy. Dat betekent dat wij elke Fatboy CH-AIR stoel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Fatboy CH-AIR stoel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Fatboy CH-AIR stoel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven