Fast design

Het verhaal van designlabel Fast voert ons terug naar de jaren 60. In deze periode startte de Italiaanse Stefano Levrangi een eigen onderneming in het gieten van niet-ijzerhoudende metalen zoals brons. Omdat er veel specifieke kennis nodig is voor deze tak van sport, groeide Fast al snel uit tot het grootste bedrijf in de sector. Het voornaamste project van Fast is het ‘Garden project’, een reeks collecties bestaande uit aluminium meubels voor buitengebruik. De voordelen van dit materiaal zijn legio: het is licht, sterk en roest niet. De eerste collecties van Fast waren vooral gebaseerd op het traditionele, Italiaanse design, maar toen Levrangi’s zoon Marco in het bedrijf stapte veranderde dit naar moderne, strakke collecties. De Fast Forest serie is hier een perfect voorbeeld van. Inmiddels zijn zowel de klassieke als de ‘avant-garde’ collecties van Fast meer dan geliefd bij het publiek.

Fast tuinsets van topkwaliteit

De Fast tuinsets zijn gemaakt van materialen die de slechte weersomstandigheden goed aankunnen. Stel je voor, er staan weer een aantal mooie zomerse dagen voor de deur en je wilt deze graag doorbrengen met je familie, vrienden of kennissen. Dan heb je wel een tafel nodig waaraan genoeg mensen kunnen zitten. Met de Fast Radice Quadra Teak tuinset 200x90 + 6 stoelen (chair) komt dat helemaal goed. Deze tafel heeft een lengte van 200 centimeter. Zo heb je in elk geval plek voor zes personen. De stoelen zijn verkrijgbaar in welgeteld zeven kleuren waardoor je vast en zeker een exemplaar vindt die bij jouw smaak past. Ben je toch meer op zoek naar een tuinset voor vier personen? Dan is de Fast Radice Quadra tuinset 150x90 + 4 stoelen (chair) een optie voor je. Om deze tafel zet je met gemak vier stoelen neer. Deze set is overigens ook verkrijgbaar met stoelen die voorzien zijn van armleuningen. Het is maar net waar je voorkeur ligt.

Fast tuinsets bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fast. Dat betekent dat wij alle Fast tuinsets kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Fast tuinset en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mailcontactmet ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een tuinset van Fast, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.