Farrow & Ball verfkwasten

Geen enkel muurtje schilder je zo strak als met de Farrow & Ball verfkwasten. Je bent dol op nieuwe kleurtrends en de muren in jouw huis krijgen dan ook regelmatig een nieuw kleurtje. Als je eenmaal de verfkriebels hebt, dan wil je er ook direct mee aan de slag. Je hebt standaard allerlei benodigdheden in huis liggen zodat je meteen aan je nieuwe project kunt beginnen. Je denkt altijd sneller klaar te zijn dan je in werkelijkheid bent, want de kwasten die je op dit moment gebruikt kosten jou alleen maar extra werk. De verf vloeit niet mooi in elkaar over of laten veel haartjes achter. Dat is vanaf nu verleden tijd, want met de verfkwasten van Farrow & Ball heb jij nog nooit zo strak en snel geschilderd. Deze hoogwaardige kwasten maken van elk schilderproject een klein feestje. Voor de meest strakke randen kies je voor de Farrow & Ball 2 inch Angled verfkwast.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Het verhaal achter Farrow & Ball

Farrow & Ball is verf en bestaat al sinds 1946. Het merk is opgericht door John Farrow en Richard Ball. Je raadt het al. De verf heeft haar naam te danken aan de achternamen van deze twee heren. We kunnen wel stellen dat dit merk een rijke historie heeft, want al 70 jaar lang staat dit merk overeind. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat ze unieke kleurpigmenten en ingrediënten samenvoegen tot het juiste resultaat. Nog steeds wordt er gebruikgemaakt van een traditionele werkwijze om de kwaliteit die destijds gecreëerd is nog steeds te kunnen garanderen. Inmiddels hebben de prachtige kleuren meerdere harten gestolen, want de verf is in diverse vestigingen over de hele wereld te vinden in wel 132 kleuren. Voor welke kleur ga jij?

Farrow & Ball verfkwasten voor het allerbeste eindresultaat

Heb je één van de prachtige kleuren gekozen uit het Farrow & Ball kleurenpallet? Vergeet dan niet om er een passende verfkwast bij te kopen. De kwasten en de verf zijn namelijk een gouden combinatie. Ze zijn zo goed op elkaar afgestemd waardoor ze gegarandeerd een streeploos en egaal oppervlak zullen vormen. De kwasten zijn in diverse formaten verkrijgbaar. De Farrow & Ball 4 inch verfkwast (100 millimeter) is uitermate geschikt voor het schilderen van grote oppervlakken. Gebruik deze kwast bijvoorbeeld voor een muur of deur. Voor de kleine hoekjes, gaatjes of andere details gebruik je de Farrow & Ball 1 inch verfkwast (25 millimeter). Met de kwasten uit de collectie van Farrow & Ball is die verfklus snel geklaard en niet te onderscheiden van het werk van een echte professional.

Farrow & Ball verfkwasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Farrow & Ball. Dat betekent dat wij alle Farrow & Ball verfkwasten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.