Farrow & Ball krijtverf half-mat

De Farrow & Ball krijtverf half-mat uit de Modern Emulsion collectie van dit merk wordt gekenmerkt door zijn half-matte uitstraling. Met een glanspercentage van 7 procent biedt hij iets meer glans en bescherming dan de matte verf waardoor krijtverf van dit type uitermate geschikt is voor op de plafonds en muren van high-traffic plekken in huis. Denk bijvoorbeeld aan de keuken, badkamer of kinderkamer. Daarnaast is de verf afneembaar. Er is dus geen man overboord als de muren per ongeluk tóch een beetje vuil worden. De verf is gemaakt op waterbasis en bevat uitzonderlijk weinig VOC’s waardoor hij erg milieuvriendelijk en veilig is. Ontdek welke mogelijkheden er zijn binnen de collectie van Farrow & Ball. 

Sorteren op

1-100 van 131 producten

Het verhaal achter Farrow & Ball

Farrow & Ball is een Engels merk dat in 1946 is opgericht door John Farrow en Richard Ball. Dat verklaart ook direct waar de naam van dit merk vandaan komt. Ondertussen timmert Farrow & Ball al meer dan zeventig jaar met succes aan de weg en dat met kwalitatief hoogwaardig verf in tal van verschillende opties. Zij weten zich goed te onderscheiden ten opzichte van de buitenwereld door de ongeëvenaarde kleurdiepte die te zien is wanneer je deze verf aanbrengt op een van de wanden in je woning. De half-matte krijtverf behoort tot een van de opties uit hun collectie die in een handomdraai jouw wanden omtovert tot een fraai geheel om naar te kijken en toe te passen in welke ruimte dan ook in je woning.

Hoogwaardige kwaliteit: Farrow & Ball krijtverf half-mat

De Farrow & Ball krijtverf half-mat is ideaal voor plekken waar de kans op vlekken een stuk groter is. Zo is deze verf niet alleen afneembaar en afwasbaar, maar ook niet onbelangrijk: vlek- en vochtbestendig. Het voordeel is dat dit verf binnen twee uur droog is. Om het optimale resultaat te verkrijgen, raden we je aan om twee lagen verf aan te brengen voor een optimaal kleurresultaat. En doordat je weet dat al het verf in dezelfde fabriek wordt gemaakt en gemengd, hoef je je geen zorgen te maken dat wanneer je verf bijbestelt, deze een net wat andere kleur heeft.

Farrow & Ball krijtverf half-mat bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Farrow & Ball. Dat betekent dat wij alle Farrow & Ball krijtverf half-mat kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Farrow & Ball en staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Farrow & Ball. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw Farrow & Ball producten veilig en vertrouwd online bestelt. Wij verzenden bovendien gratis in de Benelux.

Flinders klanten beoordelen de producten van Farrow & Ball krijtverf half-mat gemiddeld met 0 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 0 beoordelingen.

Naar boven