Sorteren op

1-16 van 16 producten

Het verhaal achter Farrow & Ball

Het Engelse Farrow & Ball is lang geleden in 1946 opgericht door de heren John Farrow en Richard Ball. Dit laat zien dat ze al meer dan zeventig jaar verf produceren en dit nog steeds op dezelfde manier doen. Het succes uit zich ook in de hoeveelheid vestigingen die ze inmiddels over de hele wereld hebben. Ze onderscheiden zich met hun verf door de ongeëvenaarde kleurdiepte die ontstaat wanneer je deze verf op de juiste manier aanbrengt op je wand of plafond. Door het fantastische resultaat kun je geen genoeg van deze verf krijgen en kun je je ogen er ook eigenlijk niet vanaf houden. Om de juiste keuze voor verf te maken, zetten we de eigenschappen van de verschillende finishes voor je op een rij zodat je een keuze kunt maken die past bij wat jij zoekt.

Voor welke Farrow & Ball krijtverf ga jij?

Het mag duidelijk zijn dat de verschillende finishes andere kenmerken hebben die van invloed zijn op de definitieve keuze die je maakt voor Farrow & Ball krijtverf. Zo is de Estate Emulsion met een glanspercentage van slechts 2 procent geschikt voor gebruik op plafonds en muren van low-traffic plekken. Deze verf is afneembaar waardoor je je geen zorgen hoeft te maken als deze plek een beetje vies is. De verf is gemaakt op waterbasis en bevat uitzonderlijk weinig VOC’s waardoor je een mooie, veilige en milieuvriendelijke keuze maakt. Dat laatste geldt overigens ook voor de andere finish. De Modern Emulsion komt goed van pas op de plafonds en muren van high-traffic plekken in huis. Denk bijvoorbeeld aan de keuken, badkamer of kinderkamer. Deze soort krijtverf is afneembaar, afwasbaar en vlek- en vochtbestendig. Hoe handig is dat?

Farrow & Ball krijtverf bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Farrow & Ball. Dat betekent dat wij alle Farrow & Ball krijtverf kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Farrow & Ball en staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Farrow & Ball. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw Farrow & Ball producten veilig en vertrouwd online bestelt.