Farrow & Ball hout- en metaalverf buiten

De Farrow & Ball hout- en metaalverf voor buiten vind je in onze collectie onder de naam Exterior Eggshell. Het gaat om een duurzame verfafwerking die ideaal is voor jouw favoriete buitenruimte. Denk bijvoorbeeld aan je balkon of tuin. Met deze Farrow & Ball hout- en metaalverf geef je verschillende onderdelen buiten op een ideale wijze de bescherming en kleur die jij wenst. Je kunt kiezen uit 132 kleuren waardoor er vast en zeker een kleur bij zit die je mooi vindt. Met deze buitenverf kun je bijvoorbeeld houten kozijnen of metalen relingen verven. Je kunt deze slijtvaste, ademende en flexibele verfafwerking simpelweg gebruiken om vrijwel alles in jouw tuin of op jouw balkon of terras kleur te geven. Heb jij al iets op het oog wat best een beetje meer kleur mag krijgen?

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over Farrow & Ball design

Farrow & Ball is een Engels verfmerk met enorm veel verschillende kleuren verf. We hebben het over welgeteld maar liefst 132 kleuren. En elk jaar voegen ze nieuwe kleuren toe en verwijderen ze andere kleuren uit hun huidige assortiment. In onze collectie van Farrow & Ball vind je twee soorten afwerkingen: mat krijtverf en half-mat krijtverf. En uiteraard ook een verfsoort die geschikt is voor buiten onder de naam Exterior Eggshell. Ondertussen timmert dit merk al heel wat jaren aan de weg en gaan we terug naar het jaar 1946 waarin dit merk is opgericht door John Farrow en Richard Ball. Dat verklaart ook direct waar de merknaam vandaan komt. Dat betekent dat ze al meer dan zeventig jaar verf produceren en nog steeds op dezelfde traditionele wijze als waar ze ooit mee begonnen. Ondertussen hebben ze al vestigingen over de hele wereld en kunnen we (gelukkig) niet meer om deze naam heen.

Eigenschappen van hout- en metaalverf voor buiten

Wanneer je kiest voor de hout- en metaalverf voor buiten, ben je er zeker van dat de onderdelen die je verft niet op korte termijn verkleuren en afbladderen. Je kunt hierbij uitgaan van ongeveer zes jaar. Naast het feit dat je een milieuvriendelijke keuze maakt wanneer je voor deze buitenverf kiest, selecteer je ook verf die veilig is voor zowel kinderen als huisdieren. Wel zo handig als zij zich vaak buiten rondom het huis bevinden. Het voordeel van deze verf is ook wel dat deze op waterbasis is en geen extreme verfgeur verspreidt. De verf droogt relatief snel wat goed van pas komt in het klimaat dat voor ons land geldt.

Farrow & Ball hout- en metaalverf buiten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Farrow & Ball. Dat betekent dat wij alle Farrow & Ball hout- en metaalverf buiten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Farrow & Ball en staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Farrow & Ball. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw Farrow & Ball producten veilig en vertrouwd online bestelt.