Farrow & Ball behang

Geef je interieur een boost met het behang van Farrow & Ball. Het Engelse merk staat bekend om een rijkelijk gevuld behangassortiment en heeft vast iets wat in de smaak valt. Er is keus uit meerdere patronen en kleuren die je ruimte van extra karakter voorzien. Neem bijvoorbeeld het Farrow & Ball Amime behang. De naam van het behang ontleent zijn naam aan het Japanse woord voor de ruimte tussen (vis)netten of gaaswerk. Het ontwerp roept een schilderachtige scène op van de Japanse vissers die hun netten repareren. Naast het bijzondere patroon heeft het behang nog iets anders wat niet alledaags is. Het design is namelijk met rijk gepigmenteerde verf op het behang gezet in plaats van met inkt. Een ding is zeker: met het behang van Farrow & Ball hoeft je muur nooit meer saai en onopvallend te zijn.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-1 van 1 producten Sorteren op 1-1 van 1 producten Terug naar boven

Milieuvriendelijk met Farrow & Ball

Het merk Farrow & Ball is opgericht door John Farrow en Richard Ball in 1946. De rijke geschiedenis is simpelweg de kracht van het bedrijf geworden. Het merk staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Met milieuvriendelijke verfformules en recyclebare materialen probeert het merk de impact op de aarde te verminderen zonder dat het ten koste gaat van de geleverde kwaliteit. Al het papier dat wordt gebruikt is afkomstig uit duurzame bossen en wordt op een verantwoorde manier in kleine hoeveelheden gefabriceerd. Wanneer het papier wordt gedrukt doen zij dat met hun eigen verf op waterbasis zonder vinyl. Van het begin tot het eind produceert Farrow & Ball milieuvriendelijk. Het merk is niet dichtbij huis gebleven, want ondertussen hebben ze vestigingen over de hele wereld.

Behang van Farrow & Ball voor elke ruimte

Soms kan het best een opgaven zijn om behang uit te kiezen. Vooral als er zoveel keus is. Het Engelse designlabel heeft een veelzijdig behangassortiment met verschillende kleuren en patronen. Geef je muur wat extra karakter met bijvoorbeeld het Farrow & Ball Samphire behang. Dit behang is geïnspireerd op de zeekraalplant. De zeekraal is te vinden aan de Britse kustlijn en geeft het behang een fascinerend patroon. Van een afstandje is het een klein en prikkelend patroon dat sfeer toevoegt aan je interieur. Toch iets dichterbij het platteland in plaats van de kust? Bekijk dan eens het Farrow & Ball Feathergrass behang dat voor een ontspannen sfeer in huis zorgt. Wanneer je naar het behang staart, droom je vanzelf even weg naar een rustgevende zomerdag in de weilanden.

Farrow & Ball behang bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Farrow & Ball. Dat betekent dat wij al het Farrow & Ball behang kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.