Sorteren op

1-1 van 1 producten

Design van EYYE

EYYE geeft Nederlandse ontwerpers de kans om hun dromen waar te maken: het creëren van de klassiekers van de toekomst. Designklassiekers kent en waardeert iedereen, maar soms wil je net iets anders. Bij het Nederlandse EYYE kun je terecht voor waardevolle producten die net iets vooruitstrevender zijn. De producten van het designlabel zijn innovatieve meubels met een eigentijdse look en een design voor iedereen die houdt van een persoonlijk interieur die zich onderscheidt van de massa. In het assortiment vind je behalve Curv stoelen ook banken, fauteuils en woonaccessoires. Welk product je ook bestelt, alle meubels en accessoires van EYYE zijn gemaakt van de beste materialen en zijn gegarandeerd de klassiekers van de toekomst.

Voor extra comfort: de EYYE Curv zitkussens

De Curv Soft gestoffeerde stoel heeft een zitting die voorzien is van een stoffen of leren bekleding terwijl de Curv Craft stoel een eiken zitkuip heeft. Beide stoelen zijn door hun toegankelijke vormgeving geschikt voor aan elke eettafel. Voor een speels effect kun je de twee verschillende uitvoeringen van de Curv stoelen ook met elkaar combineren. Je kunt de deze stoelen nog iets comfortabeler maken door middel van een EYYE Curv zitkussen. Het zitkussen maakt de stoel niet alleen comfortabeler, de gekleurde stof of het gekleurde leer geeft de stoel ook nog eens extra karakter. Het zitkussen is een mooie manier om een extra dimensie toe te voegen aan de stoelen uit de Curv collectie.

EYYE Curv bij Flinders

Flinders is officieel dealer van EYYE. Dat betekent dat wij alle producten uit de EYYE Curv collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

EYYE
Filters
Prijs
>>
<<
   
Update