EYYE bijzettafels

In de collectie EYYE bijzettafels vind je een aantal creatieve producten. De designs vallen op zonder dat het de ruimte eromheen laat wegvallen. Zo passen de bijzettafels goed naast je bank of fauteuil. De EYYE Confetti bijzettafel 51 heeft een minimalistische uitstraling. Toch kun je de bijzettafel niet over het hoofd zien. Het draait bij de bijzettafel allemaal om flexibiliteit. Bijzettafels zijn bijzonder multifunctionele meubels en je kunt er van alles op kwijt. Een kopje thee, stapel tijdschriften, drie verschillende afstandsbedieningen... Met een bijzettafel heb je het allemaal lekker bij de hand. Benieuwd naar de andere EYYE bijzettafels? Kijk dan vooral verder naar de andere bijzettafels uit deze collectie.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

EYYE design

EYYE is Nederlands designlabel. EYYE is het zusje van Design on Stock met een klein verschil in ontwerpen. Wel worden de producten van beide in dezelfde fabriek gefabriceerd en hebben de producten hetzelfde prijskaartje. EYYE heeft een aantal jonge ontwerpers die de kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Hierdoor heeft EYYE een groot assortiment met unieke producten. De producten staan voor kwaliteit en functionaliteit en ze zijn aantrekkelijk geprijsd. Het Hollandse design komt in elk product terug en alles wordt geproduceerd en ontworpen in Nederland. EYYE streeft ernaar om zich te onderschrijden van andere designmerken. De EYYE Tag bijzettafel is een uniek ontwerp. Het flexibele design maakt het mogelijk om de tafel op twee manieren te gebruiken. Je kunt hem rechtop gebruiken als gewone bijzettafel en omdraaien om de tafel vervolgens over de bank te schuiven.

Verschillende soorten en maten: EYYE bijzettafels

Een bijzettafel schaf je aan voor het gebruik ervan. De bijzettafels van EYYE schaf je niet alleen aan omdat ze heel praktisch zijn. Het design zal je hart veroveren. De EYYE Confetti bijzettafel 43 is een echt designproduct. De Confetti bijzettafel 43 van EYYE maakt onderdeel uit van de Confetti bijzettafels. Je kunt voor de vrolijke bijzettafel kiezen uit de varianten Oak Natural of Oak Dust. Door een slimme uitsparing in het tafelblad kunnen de drie bijzettafeltjes snel en gemakkelijk in elkaar worden geschoven. Het leuke en speelse design zal schreeuwen om complimenten. Welke bijzettafel van EYYE is jouw favoriet?

EYYE bijzettafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van EYYE. Dat betekent dat wij alle EYYE bijzettafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van EYYE veilig en vertrouwd online bestelt.