Naar boven

Extremis Pontsūn

Het merk Extremis is gespecialiseerd in buitenmeubilair en maakt deze vaak zo mooi en van hoogwaardige kwaliteit dat verschillende van hun producten ook vaak binnen terug te vinden zijn. Dat is ook het gevaar bij de tafels uit de Extremis Pontsūn serie. Het grove en tegelijkertijd elegante ontwerp van deze tafel maakt hem geschikt voor verschillende doeleinde en past ook in uiteenlopende woonstijlen. De naam Pontsūn is Japans voor ponton, een drijvend platform om bijvoorbeeld stijgers te ondersteunen. Dat laat ook zien waar de dwarslopende rij planken die samen het tafelblad vormen vandaan komt. De stalen poten zijn geïnspireerd op origami gevouwen papier en zijn in het wit of zwart verkrijgbaar. Er zijn twee formaten van de tafel met de Pontsūn tuintafel 255x110 als klein formaat en de Pontsūn tuintafel 325x110 als groot formaat. Het is maar net hoeveel mensen je voor het eten verwacht.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Extremis: made in Belgium

Deze serie tafels met Japanse invloeden is ontworpen en geproduceerd door onze Zuiderburen. Het ontwerp is van Dirk Wynants, die naast ontwerper voor Extremis ook de oprichter is. In 1994 is hij Extremis begonnen om zijn eigen ontwerpideeën te kunnen realiseren. Innovatie, materialen van hoogwaardige kwaliteit en een oog voor functionaliteit en duurzaamheid zijn de belangrijkste punten in zijn werk. Hij vindt het belangrijk dat enkel de ideeën die als noodzakelijk en nuttig kunnen worden beschouwd uiteindelijk een product worden. Inmiddels is Dirk Wynants zelf gesitueerd in Shanghai, maar de producten van Extremis worden met veel zorg in België geproduceerd. Vind deze vervolgens bij jou in Nederland zijn eindbestemming?

Extremis met complete Pontsūn sets

Naast tafels heeft het merk Extremis ook meerdere fraaie stoelen in de collectie, zoals de Captain's Sliding tuinstoel. Deze kuipstoel met dun stalen frame gaat heel goed samen met de Pontsūn tuintafel. Vandaar dat we ook sets aanbieden waar deze twee worden gecombineerd. Dan ben je in een keer klaar en weet je zeker dat je in stijl de hele zomer mensen kunt ontvangen. De tafels met een wit frame worden gecombineerd met witte stoelen en de tafels met een zwart frame met zwarte stoelen. Neem bijvoorbeeld de Pontsūn Zwart tuinset 325x110 tafel + 6 stoelen. Begin alvast je tuin bij te snoeien en aan te vegen en wellicht kun je er nog een leuke plant of een mooie bloem bij planten, want zodra deze set in je tuin staat ben je bij elke zonnestraal buiten te vinden. 

Extremis Pontsūn bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Extremis. Dat betekent dat wij alle producten uit de Extremis Pontsūn collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.