Extremis: nuttig en noodzakelijk

Buiten zijn is goed voor ieder mens, want frisse lucht brengt rust en ontspanning. Het is ook een fijne plek om samen te zijn met anderen. Om jou en je vrienden en familie  van gemak te voorzien wanneer jullie samen buiten zijn, heeft het Belgische merk Extremis een mooie collectie met innovatieve en praktische designproducten ontwikkeld. Extremis heeft namelijk als doel mensen te dienen, hun problemen op te lossen en hun levenskwaliteit te verbeteren. Pas als ze het idee hebben dat een ontwerp nuttig en noodzakelijk is, gaan ze het daadwerkelijk uitwerken en produceren. Bij de productie zelf houden ze ook van een efficiënte manier van werken. Er wordt bijvoorbeeld gezorgd dat het materiaal van de ontwerpen zo min mogelijk verspild wordt. De productie vindt in België zelf plaats en zo bestaat de collectie uit eerlijke eco-vriendelijke producten waar je jarenlang van kunt genieten.

Extremis Marina picknicksets voor de hele familie

De picknicktafel uit de Marina serie komt in drie verschillende maten voor. De Marina picknickset 220 cm is de kleinste uit deze collectie terwijl de Marina picknickset 330 cm de grootste van het stel is. Toch oogt elke tafel door het ontwerp eindeloos lang. Het model heeft rechte vormen en de banken zijn precies even lang als het tafelblad. Wanneer je er meerderen naast elkaar plaatst, lijkt dit dus een lange tafel. Deze tafel leent zich daarom perfect voor evenementen en partijen. Voor een bruiloft in een weiland of voor een zakelijk evenement in een grote ruimte binnen of buiten. Zo is dit ontwerp met al zijn eenvoud in staat hele grote groepen in stijl samen brengen om te werken of lekker te eten.

Extremis Marina bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Extremis. Dat betekent dat wij alle producten uit de Extremis Marina collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.