Extremis brengt samen

Dit merk uit België zegt geen meubels te verkopen, maar tools voor het samenzijn. Ze geloven dat design mensen moet dienen, hun problemen oplost en de levenskwaliteit verbetert. Alleen de ideeën die noodzakelijk en nuttig zijn, worden daadwerkelijk uitgevoerd. Ze proberen in het designproces anders naar dingen te kijken om zo de toekomst te kunnen inspireren. En als ze dan toch bezig zijn, zorgen ze er natuurlijk ook voor dat het resultaat verbluffend mooi wordt. De materialen die worden gebruikt, worden zorgvuldig gekozen en tijdens de productie, die in België zelf plaatsvindt, op de meest efficiënte manier gebruikt. Zo heb je mooie, eerlijke producten waar je samen van kunt genieten en waaromheen je nieuwe herinneringen kan maken.

Extremis Extempore design door Arnold Merckx

Deze serie is ontworpen door Arnold Merckx, een Nederlandse meubelontwerper die voor veel grote merken heeft gewerkt. Hij is geboren in een familie vol timmermannen dus het werken met hout is hem met de paplepel ingegoten. Al in 1998 ontwierp hij de Extempore serie met zijn architectonische uiterlijk. Nu, twintig jaar later, is het door zijn tijdloze ontwerp een echte klassieker geworden. De Extempore tuintafel 180x90 van Extremis is er dus een die decennialang mee kan gaan. Zo kan het zomaar dat hij het centrale punt wordt van vele mooie buitenherinneringen, zoals verjaardagen, weekendontbijtjes en late zomeravonden met vrienden. En dat is precies wat Extremis bedoelt met dat hun meubels eigenlijk tools zijn voor het samenzijn.

Extremis Extempore bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Extremis. Dat betekent dat wij alle producten uit de Extremis Extempore collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.