Naar boven

Jouw nieuwe woning snel en op maat ingericht

Flinders laat je interieurwensen in vervulling gaan

Je begint met je nieuwe baan, maar je huis is nog lang niet af. Bij Flinders nemen we dat laatste graag voor je uit handen. Het kost tijd om meubels, verlichting en woonaccessoires te vinden die passen bij je smaak. We begrijpen dat je op korte termijn je woning wilt inrichten en dat is zeker een uitdaging. Onze ervaren interieuradviseurs komen graag met je in gesprek om kennis te maken, de wensen en je woonstijl te bespreken en om passende producten te selecteren. Flinders heeft de grootste voorraad designmeubelen van de Benelux waardoor we snel kunnen leveren met de beste service. Samen met een interieuradviseur kijk je welke interieurmogelijkheden er zijn. We creëren samen met jou een unieke woonbeleving die past bij jouw persoonlijke smaak. Je bent bij Flinders op het juiste adres voor alles in en om je woning, van meubelen en productsuggesties tot vloeren en verlichtingsadvies. We komen ook graag bij je thuis op bezoek.

Openingstijden: iedere dag van 10:00 - 18:00 uur

Locatie Flinders winkel
Affuitenhal 10 
1505 RE Zaandam

 

Hi expat

Werk en woon je sinds kort in Nederland of België en heb je beperkte tijd en kennis om je woning in te richten? Flinders helpt je graag. Onze ervaren interieuradviseurs richten je woning snel en geheel naar jouw woonwens in met meubels, designverlichting en woonaccessoires waarmee je je in no time thuis voelt.

Maak kennis met onze stylisten

Maak kennis met onze interieuradviseurs

Mandy werkt als interieuradviseur in onze prachtige woonwinkel in Zaandam. Ze helpt je graag met de inrichting van je nieuwe woning en geeft interieuradvies op maat. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via info@flinders.nl, maak een afspraak voor advies op maat of kom langs in onze winkel om de designmeubelen zelf te voelen en beleven.

 

Waar vind je ons?

 

Collage winkel