Kartell Ero/S/ stoel vierpoot
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Kartell Ero/S/ stoel vierpoot

  Omschrijving

  De Kartell Ero/S/ stoel vierpoot is ontworpen door Philippe Starck.

  Opvallen doet deze stoel zeker. Niet alleen vanwege zijn eivorm, maar ook door de uitgesproken kleuren. Ideaal voor thuis of op kantoor. Om dit eitje kun je niet heen!

  De Kartell Ero/s/ stoel heeft een zitting in transparant of in de massa getinte polycarbonaat (ondoorzichtig). De poten zijn van verchroomd staal. De stoel weegt 9,3 kg en is niet geschikt voor buitengebruik. Er is ook een variant leverbaar met een rond onderstel.

  Zoek je naast de Ero/S/ stoel vierpoot van Kartell een andere Stoel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Ero/S/ stoel vierpoot, contacteer dan gerust onze klantenservice.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal PC (kunststof)
  Herkomst Italië
  Merk Kartell
  Productsoort Kartell stoelen
  Ontwerper Philippe Starck
  Opmerking De Ero|s| vierpoot heeft een vierpotig onderstel.

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Ero/S/ stoel vierpoot

  Klantenreviews

  7 jaar intensief gebruik in een huisartspraktijk,droeg tot 200 kg.totdat het hem/haar teveel werd,er ontstond een scheur in de schaal.De andere twee houden nog stand.Dus een nieuwe besteld.
  Henk Smidt 19 augustus 2013
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven