Emu Shine

De Emu Shine collectie bestaat uit een uitgebreide variëteit aan tuinmeubels met een voor tuinmeubels ongekende klassieke en elegante uitstraling. Het doel van de collectie was om de warme, sfeervolle uitstraling die het interieur in je woonkamer kan hebben over te brengen naar buiten. Daar is Emu wat ons betreft hartstikke goed in geslaagd. Zo heeft de Shine Lounge tuinstoel met zijn brede zitting verdacht veel weg van de klassieke loungestoel. Wil je helemaal languit? Neem dan gerust plaats op de Shine ligstoel. Deze royale ligstoel is gemaakt van aluminium waardoor hij lekker licht is en je hem dus gemakkelijk kunt verplaatsen.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Over Emu

Het Italiaanse Emu heeft een duidelijke missie: het verrassen van de wereld met frisse, innovatieve tuinmeubelen die de sfeer van het Italiaanse buitenleven naar alle uithoeken van de wereld brengen. De tuinmeubelen van Emu worden geproduceerd met een grote aandacht voor de esthetiek, functionaliteit, kwaliteit en respect voor het milieu. En daar zijn ze bij Emu heel goed in, want ze hebben al meer dan 65 jaar ervaring. Gedurende die jaren is Emu samenwerkingen aangegaan met verschillende toonaangevende ontwerpers, zoals Arik Levy, Paola, Navone, Jean Marie Massaud, Stefan Diez, Jean Nouvel, Samuel Wilkinson en Patrick Norguet. Het resultaat? Dat zijn luxe tuinmeubelen die enerzijds geschikt zijn voor een tal van settingen en anderzijds gemaakt zijn met de grootste technische expertise en het gebruik van de beste materialen.

Een Italiaans tuinset

Ook voor wie op zoek is naar een klassieke tuinset biedt de Emu Shine collectie stijlvolle en slimme oplossingen. Zo biedt de Shine Teak uitschuifbare tuintafel 292x100 de mogelijkheid om jouw tafel uit te breiden op momenten dat het wat drukker wordt terwijl je hem fijn klein kunt houden wanneer je alleen wilt genieten van het uitzicht in jouw tuin. Designer Arik Levy ontwierp voor deze tafel ook een set bijpassende stoelen. De Shine Armchair tuinstoel is, net zoals de Shine Teak uitschuifbare tuintafel 292x100, gemaakt van licht aluminium en afgewerkt met hout voor een landelijke touch. Daarom zijn ze samen het perfecte paar om de sfeer van het Italiaanse buitenleven naar ons koude kikkerlandje te brengen.

Emu Shine bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Emu. Dat betekent dat wij alle producten uit de Emu Shine collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.