Naar boven
Sorteren op

1-3 van 3 producten

Buitenleven met Emu

Emu is gespecialiseerd in metalen tuinmeubilair. Het is een merk met sterke Italiaanse roots dat inmiddels wereldwijd opereert. De missie is om het leven in de buitenlucht uit de Italiaanse cultuur overal ter wereld te verspreiden. Ze zorgen er dan ook voor dat de producten geschikt zijn voor in elke situatie en voor in verschillende werelddelen. De producten zijn zowel comfortabel als elegant met een sterk(e) design en dus identiteit. Emu werkt samen met internationaal bekende ontwerpers. Dit samen met het feit dat ze de nieuwste technieken in productieprocessen gebruiken, maakt dat er kwaliteit geleverd wordt. Dat gaat perfect samen met het tijdloze karakter van de Emu Nova serie. Je weet zo zeker dat je heel wat jaren goed zit buiten.

Emu Nova tuinmeubilair past overal

Heb je een gezellige bar in je buitenruimte gecreëerd? Om aan te ontbijten of te borrelen met je vrienden? Dan wil je daar natuurlijk wel lekker aan kunnen zitten. De Nova barkruk buiten is daarvoor een goede keus. Het simplistische design staat overal goed, hij zit heel lekker en hij is verkrijgbaar in zestien kleuren dus voor ieder wat wils. Je kunt er vier op elkaar stapelen, handig als je weet dat er geregeld mensen aanschuiven. Mis je juist ook nog een tafel buiten? Neem dan de Nova tuinset 80x80 tafel + 2 stoelen. Perfect wanneer je niet al te veel plek hebt, bijvoorbeeld op een balkon. Zo heb je toch een fijn plekje waar je aan kan ontbijten wanneer je wakker wordt en de zon blijkt te schijnen.

Emu Nova bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Emu. Dat betekent dat wij alle producten uit de Emu Nova serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.