Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Emu buitenmeubilair

Emu is al sinds 1951 gespecialiseerd in metalen tuinmeubilair. Het Italiaanse design merk produceert tuinmeubelen met een degelijk en tijdloos karakter, die ook nog eens verkrijgbaar zijn in vele frisse kleuren. Flinders heeft gekozen voor de zogenaamde klassieke collectie van Emu. De tuinmeubels in deze collectie zijn van metaal en uiterst betaalbaar. Ze zijn oersterk en kunnen alle weersomstandigheden gemakkelijk doorstaan. Met Emu tuinstoelen maak je van je tuin of terras een heerlijke verblijfplaats. En keuze genoeg! Kortom, oriënteer je op al onze Emu klapstoelen, sla je slag en laat de zon maar schijnen!

Mama Mia!

Met Emu haal je het beste uit Italië in je tuin of op je balkon. Ga je voor een strak design, dan is de Emu Mia Chair klapstoel een goede keuze. Door de strakke lijnen en vlakken geef je een moderne look aan je tuin of balkon. Deze Emu klapstoel is gemaakt van een metalen, gepoedercoat frame. De zitting en de rugleuning zijn gemaakt van aluminium, waardoor deze stoel erg sterk is. Ook handig, je kan deze klapstoelen tot wel tien stuks stapelen. Zo nemen ze nooit te veel ruimte in als je ze even niet gebruikt! Als je graag armleuningen wil hebben, dan is de Emu Mia Armchair klapstoel een uitkomst. Alle Emu klapstoelen zijn weerbestendig en kunnen dus met gemak het hele jaar buiten staan.

Romantische Emu klapstoelen

Met de Emu Pigalle klapstoel ben je verzekerd van vele romantische avonden in de buitenlucht. Door het elegante uiterlijk droom je al snel weg naar mediterrane sferen. Alhoewel deze Emu klapstoel een sierlijk uiterlijk heeft, past hij in zowel een klassieke als in een wat strakkere buiteninrichting. De Emu klapstoel is gemaakt van staal dat geschilderd is, waardoor hij ideaal is voor buitengebruik. Hij is verkrijgbaar in de kleuren antraciet, blauw, groen en wit.

Emu klapstoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Emu. Dat betekent dat wij alle Emu klapstoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Emu klapstoelen en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met één van de Emu klapstoelen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.