Flinders project: Electrolux


Flinders Project: ElectroluxElectrolux produceert al meer dan 100 jaar de meest innovatieve huishoudapparatuur. Van stofzuigers tot wasmachines en van airconditioners tot waterfilters: het bedrijf is er stuk voor stuk in gespecialiseerd. De showroom van Electrolux bevindt zich in Alphen aan de Rijn. Hier vind je een uitgebreid assortiment inbouwapparatuur voor de keuken, wasmachines, koelkasten en nog veel meer. of stofzuiger. Ook andere topmerken als AEG en Zanussi staan hier opgesteld. 

Voor de herinrichting van deze showroom leverde Flinders onder andere de HAY About A Chair AAC22 eetkamerstoelen, HAY Copenhague tafels en &Tradition Fly Sofa banken

Flinders Project: Electrolux

Flinders Project: Electrolux

Flinders Project: Electrolux

Meer dan 100.000+ interieurproducten in collectie

Flinders is Projectdealer van meer dan 250 design labels. Wij kunnen alle producten van deze merken leveren. Zo kunnen wij putten uit meer dan 100.000+ design vergaderstoelen, design kantinestoelen, design bureautafels, design vergadertafels, design kantinetafels en design kantoorverlichting. Laat u zelf inspireren door onze grote collectie. Wij helpen u graag op weg.

Naar boven