Naar boven

Dienbladen van bekende merken

Flinders verkoopt alle dienbladen uit de Vitra collectie. Het beroemde duo Charles & Ray Eames ontwierp in de jaren '50 van de vorige eeuw een serie unieke dienbladen met bijzondere patronen. Zo is er de Miller Stripe, de Familie en de Mother en Child variant. Leuk om te geven, en prachtig om te krijgen. We hebben ook een aantal bijzondere dienbladen van Ferm Living en Royal VKB. De Serving Tray van Gijs Bakker is een echte klassieker geworden. Dit dienblad ligt heerlijk in de hand en je glazen zullen er nooit afvallen (probeer het maar eens!). 

Daarnaast hebben we een aantal mooie dienbladen van Hay. Kijk eens naar de Hay Kaleido serie, waaronder het Kaleido dienblad large. Deze serie bestaat uit verschillende maten en kleuren dienbaden, waarmee je zelf ontelbare combinaties mee kan maken. Daarnaast is de Hay Marble tray een echte aanrader. 

Vragen over dienbladen? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifiek dienblad. Welke kleuren zijn voorradig en wat is de exacte diameter? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 020 - 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Dienbladen en meer

Flinders heeft een aantal prachtige dienbladen. Zo hebben we houten dienbladen en kunststofdienbladen. En dienbladen in verschillende kleuren en maten. Zo is de Dune Tray van Kartell 46 x 32 cm een fijne maat. Wat dacht je van de Serving Tray van Royal VKB of de Spear Tray van Ferm Living? Naast dienbladen hebben wij een uitgebreide collectie karaffen, oliekannen, onderzetters, design schalen en tafellinnen.