Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Eetkamersets van Scandinavische bodem

De Deense merken Hay en Muuto staan bekend om die schitterende minimalistische meubels die je interieur absoluut een boost geven. Maar welke stoel combineer je met welke tafel? Wij helpen je graag een handje met de eetkamersets die wij voor je hebben samengesteld. De kleur wit en zwart zijn als uitgangspunt genomen, omdat je deze basiskleuren altijd eenvoudig kunt combineren in een ruimte als je eetkamer. Vind je dat wat saai? Dan voeg je toch enkele mooie (kleurrijke) woonaccessoires toe. Eén ding is zeker: met een groep vrienden of je complete familie wordt het sowieso genieten en daar kun je een eetkamerset uit deze collectie goed bij gebruiken. Zorg ervoor dat je de lekkerste borrelhapjes, enkele populaire koude drankjes en een goed humeur in huis haalt. Zo kun je gegarandeerd genieten van Deens topdesign in combinatie met lieve mensen om je heen.

Familieproof: eetkamersets voor zes personen

Het is natuurlijk wel van belang dat iedereen die je uitnodigt ook kan zitten. Daarom hebben we niet alleen eetkamersets voor vier personen bij Flinders. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd wordt wel eens gezegd. Een eetkamerset voor zes personen komt dan ook heel goed van pas. En door het simplistische, toegankelijke design van elk van deze sets zet je er eenvoudig nog wat andere stoelen en/of krukjes bij zonder dat het vervelend staat. Het belangrijkst is in elk geval dat de tafel ook een stuk groter is en dat biedt perspectief voor extra zitplekken. Neem bijvoorbeeld de populaire Muuto 70/70 tafel 225 zwart eetkamerset + 6 Fiber wood stoelen. Deze tafel is perfect in balans en een genot om naar te kijken. Een collectie van Hay die je niet mag missen is de Loop Stand 250 wit eetkamerset + 8 AAC22 stoelen. Leuk detail: door de drie poten geeft deze tafel een ruimtelijk effect aan je woonkamer mee.

Design eetkamersets bij Flinders

Bij Flinders vind je een uitgebreide collectie eetkamersets. Wij kunnen alle eetkamersets leveren en deze rechtstreeks bij de betreffende producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke eetkamerset van een bepaald designlabel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een set, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.