Sorteren op

1-2 van 2 producten

Handig, zo’n eetbank!

Een eetbank biedt in vele situaties uitkomst. Zo is een eetbank hartstikke handig als je een kleine keuken, eetkamer of woonkamer hebt. Waar eetkamerstoelen vaak veel ruimte innemen, schuif je een eetbank gemakkelijk tegen de muur of onder de tafel. Op een eetbank kun je ook meer mensen kwijt dan op een paar enkele stoelen. Ideaal voor als je vaak gasten hebt! Een eetbank is ook leuk voor de kids. Gooi er een paar zachte, vrolijke kussens op en de kinderen staan te springen om aan tafel te komen. En geef toe, vind je zelf zo’n eetbank ook niet heel uitnodigend?

Op een houtje bijten

Eetbanken zijn er in allerlei maten, kleuren en soorten. Bij Flinders hebben we een selectie gemaakt van de mooiste exemplaren, zoals de Arco Base eetbank 240 van het oer-Hollandse designmerk Arco. Deze is gemaakt van massief hout met een bijzonder onderstel, waardoor de eetbank altijd de aandacht trekt. De originele kleuren van het hout zijn nog goed zichtbaar. Een plaatje om te zien, dus! Ook een fijne houten eetbank is de Be Pure College eetbank. Een tikje slanker dan die van Arco, maar minstens zo stevig dankzij het metalen onderstel. Met de College eetbank waan je je voor even weer in de ouderwetse schoolbanken. Heb je daar geen goede herinneringen aan? Kies dan de speelse HKliving Slatted eetbank 160. De eetbank is gestroomlijnd, strak en zonder toeters en bellen, maar lijkt nét uit een lattenbodem te zijn geconstrueerd. De Slatted eetbank is een vrolijke aanwinst voor iedere eetkamer.

Eetbank bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij iedere eetbank van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een eetbank van een specifiek merk en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een eetbank, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuwe eetbank ontvangt.