Dyreskinn schapenvachten

De Dyreskinn schapenvachten collectie bestaat uit meerdere items die elk een eigen stijl, grootte en kleur laten zien. Met een schapenvacht voeg je eenvoudig wat meer sfeer en warmte toe aan bijvoorbeeld de eetkamer of woonkamer in je woning. Om maar meteen met de deur in huis te vallen, stellen we je graag voor aan de grootste van het stel: de Dyreskinn Schapenvacht XL. Dit schapenvacht heeft een lengte van maar liefst 130 centimeter en een breedte van 90 centimeter. Zo heb je in elk geval genoeg ruimte om te genieten van het comfort dat dit schapenvacht je biedt. Geef hem bijvoorbeeld een mooie plek in een fauteuil of loungestoel. Heb jij al een idee waar dit schapenvacht in jouw huis goed van pas komt? 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over Dyreskinn

Het Nederlandse Dyreskinn specialiseert zich in schapenvachten en zitkussens. Elk schapenvacht is een restproduct van schapen die een vrij leven hebben gehad. Dat betekent dat de dieren nooit specifiek voor deze vachten worden gedood. Dat laat ook direct zien dat dit merk op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier aan de slag gaat, de productie continu optimaliseert en telkens de items vernieuwt die ze in hun assortiment hebben en toevoegen. Alle dierenvachten zijn goed betaalbaar waardoor je jezelf en je woning al snel verblijdt met een fraai woonaccessoire. De verschillende vormen, afmetingen en kleuren zorgen ervoor dat je eenvoudig een item uitzoekt die past bij wat jij zoekt.

Heerlijk, zachte Dyreskinn schapenvachten

Naast dat de Dyreskinn schapenvachten voor sfeer en warmte zorgen, maken ze je interieur ook helemaal af. Een mooi voorbeeld daarvan is de Dyreskinn Schapenvacht. Dit item is in verschillende neutrale tinten te verkrijgen waardoor hij het in vrijwel elk interieur goed doet. Deze beauty is een natuurproduct en dat betekent dat elke vacht weer anders is. Zo geniet je hoe dan ook van een unieke vacht in je huis. De Dyreskinn Schapenvacht Icelandic geschoren is een variatie hierop. Hij is 90 tot 110 centimeter lang en 60 tot 70 centimeter breed. Hierdoor kun je hem eigenlijk overal wel kwijt zonder dat hij veel ruimte van je vraagt.

Dyreskinn schapenvachten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Dyreskinn. Dat betekent dat wij alle Dyreskinn schapenvachten collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Dyreskinn
Filters
Productsoort
Naar boven