Naar boven
Sorteren op

1-3 van 3 producten

Meer over Dutchbone

Dutchbone is een Nederlands designlabel dat werkt vanuit Westzaan. Hoewel de Zaanse weilanden en natuur een ontzettend fijne werkomgeving bieden, beperken de ontwerpers van Dutchbone hun blik niet tot dit kleine plaatsje. Om inspiratie op te doen, trekken de designers van Dutchbone er regelmatig op uit. Door andere landen te bezoeken en daar meer te leren over de cultuur en gebruiken kunnen ze de collectie van Dutchbone verreiken met bijzondere en verrassende elementen, die hun oorsprong kennen in verre landen of een ver verleden. Dat resulteert in een dynamische en gevarieerde collectie meubelstukken die misschien niet één, twee, drie in een hokje te plaatsen is, maar daardoor een verrijking is voor uiteenlopende typen interieurs en mensen. Ben je nieuwsgierig geworden naar de rest van deze bijzondere collectie? Neem dan snel een kijkje bij de andere kasten van Dutchbone.

Klein maar fijn: de Dutchbone Sol kasten

Ben je stiekem een beetje verliefd geworden op het Sol dressoir, maar heb je geen plek voor zo’n breed exemplaar? Wees dan niet getreurd, want de ontwerpers van de Dutchbone Sol collectie zijn jou niet vergeten. Voor iedereen die maar al te graag een wat kleiner Solletje in zijn woning wil verwelkomen, ontwierp het designteam van Dutchbone de Sol kast M en de wat hogere Sol kast L. Met een breedte van slechts 46 centimeter passen deze kastjes in elk hoekje. En met respectievelijk vijf en zeven lades zijn deze kastjes allesbehalve beperkt in hun opbergcapaciteit te noemen. Solo zijn ze ontzettend leuk, maar ze kunnen ook prima gebruikt worden als uitbreiding van het Sol dressoir. Zo vind jij altijd de perfecte Sol.

Dutchbone Sol bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van Dutchbone. Dat betekent dat wij alle producten uit de Dutchbone Sol collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.