Naar boven

Dutchbone Rugged

In de Dutchbone Rugged collectie vind je vloerkleden waarin de het beste van het heden en verleden en verschillende culturen samenkomen. Qua uitstraling lijken de tapijten uit de Dutchbone Rugged collectie misschien nog wel het meest op oude Perzisch tapijten, maar we kunnen je garanderen dat de materialen waarvan de Rugged vloerkleden gemaakt zijn de hedendaagse kwaliteitsstandaard makkelijk halen en zelfs ontstijgen. We hebben hier dus te maken met een historisch ontwerp in een tijdloos jasje. Een bijkomend voordeel van de Dutchbone Rugged collectie is dat dit bijzondere vloerkleed verkrijgbaar is in verschillende afmetingen. Je kunt kiezen uit het Rugged vloerkleed 200x300 en het Rugged vloerkleed 170x240. Grote kans dat een van deze twee formaten perfect in jouw interieur past. 

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Dutchbone design

Dutchbone is een jong, Nederlands designlabel dat staat voor kwalitatief hoogwaardig, betaalbaar en vernieuwend design. Hoewel Dutchbone momenteel gevestigd is in het dorpje Westzaan, laten de designers zich inspireren door de culturen en geschiedenissen van landen over de hele wereld. Om inspiratie op te doen, trekken ze er dan ook regelmatig op uit. Zo leren ze van alles over de trends, culturen en gebruiken van verschillende volken. Al deze kennis nemen ze mee terug naar Westzaan, waar ze de opgedane inspiratie en invloeden verwerken in hun meubelstukken. Dat resulteert in een dynamische collectie gevarieerde meubels, die uitgerust zijn met de voor Dutchbone kenmerkende robuuste kwaliteit. Benieuwd naar de andere unieke creaties van Dutchbone? Neem dan een kijkje bij de andere vloerkleden van Dutchbone.

Dutchbone Rugged: precies zoals jij hem wilt

Het is natuurlijk hartstikke fijn dat de vloerkleden uit de Dutchbone collectie verkrijgbaar zijn in verschillende afmetingen. Dat dit alleen nog geen garantie voor succes is weten de ontwerpers van Dutchbone maar al te goed. Je zult maar net jouw droomtapijt gevonden hebben in een kleur die totaal niet aansluit bij de rest van jouw interieur. Om dit scenario te voorkomen, hebben de ontwerpers van Dutchbone de vloerkleden uit de Dutchbone Rugged collectie uitgevoerd in verschillende prachtige kleurencombinaties. Je kunt kiezen uit de duistere dark uitvoering, de lichtvoetige, klassiek ogende light uitvoering en het diepe blauw van de ocean variant. Weet jij al welke van deze opties binnenkort de show steelt in jouw woning?

Dutchbone Rugged bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van Dutchbone. Dat betekent dat wij alle producten uit de Dutchbone Rugged collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.