Naar boven

Actie: alle eetkamerstoelen, eetkamertafels en kasten van Dutchbone -15%

Je shopt tijdelijk alle eetkamerstoelen, eetkamertafels en kasten van het merk Dutchbone met 15% korting.

Design van Dutchbone

Dutchbone is, hoewel deze collectie tafels misschien anders doet vermoeden, toch echt een designlabel van Hollandse bodem. Gevestigd in het Noord-Hollandse dorpje Westzaan maakt dit merk meubels en woonaccessoires volgens een uniek concept: de collectie heeft enerzijds een stoer, nuchter randje dat ongetwijfeld haar wortels kent in de landelijke omgeving waarin Dutchbone gevestigd is, terwijl er anderzijds duidelijk invloeden zijn afkomstig van ver buiten de Nederlandse grenzen. Om inspiratie op te doen, gaat het team van Dutchbone dan ook regelmatig de grens over waar het meer leert over de cultuur en gebruiken van mensen uit andere werelddelen. Zo maken ze stoer design met een wereldse twist. Benieuwd naar andere ontwerpen van Dutchbone? Kijk dan eens naar de andere salontafels van Dutchbone en kijk welke wereldse invloeden jij nog meer kunt ontdekken.

Dutchbone Arabica: van formaat S tot XL

De tafeltjes uit de Dutchbone Arabica collectie zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Naast de Arabica S bijzettafel 40 die gekenmerkt wordt doordat hij een wat kleiner tafeloppervlak heeft en hoog op zijn poten staat, is deze collectie nog uitgerust met twee andere varianten. Zo is de Arabica L salontafel 58 met een diameter van 58 centimeter een fijne tussenmaat terwijl de Arabica XL salontafel 78 met een diameter van 78 centimeter bijzonder geschikt is voor bij een wat grotere bank of in een zithoek. Wil je ze eigenlijk allemaal? Ook geen probleem! De afmetingen van de verschillende tafels zijn namelijk zó op elkaar afgestemd dat ze precies in elkaar te schuiven zijn. Slim hè? Zo creëer je ook nog eens een fraai geheel.

Dutchbone Arabica bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van Dutchbone. Dat betekent dat wij alle producten uit de Dutchbone Arabica collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.