Kartell Dune Tray dienblad

1 / 4 1 / 4
...is helaas niet meer leverbaar

Dit product kunnen we helaas niet meer leveren. Kijk gerust verder in ons assortiment voor soortgelijke producten.

  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist

Praktische informatie

Het Kartell Dune Tray dienblad is ontworpen door Mario Bellini.

Het dienblad is gemaakt van acrylaat. Het dienblad heeft een hoogte van 2,5 centimeter, een breedte van 46 centimeter en een diepte van 32 centimeter.

Specificaties

Ruimte: Alleen geschikt voor binnen
Materiaal: PMMA (kunststof)
Garantie: 2 jaar
Merk: Kartell
Ontwerper: Mario Bellini
Downloads: Productinformatie
Herkomst: Italië
Productsoort: Kartell accessoires

Stephanie van Flinders vertelt:

Stephanie van Flinders vertelt:

Een dienblaadje dat het onthouden waard is. Met de Dune tray van Kartell serveer je je drankjes vanaf een echte eyecatcher. De Dune tray mag van ons op een presenteerblaadje! Wat is het nut van een dienblad als het geen emoties losmaakt bij wie ernaar kijkt, het gebruikt of eraan denkt?

De productbeschrijving uit de Kartell catalogus:

Wat is het nut van een dienblad als het alleen maar dient om dingen te dragen? Het doorschijnende polymeer van deze dienbladen - van binnenuit gemaakt - heeft verschillende kleur- en lichtintensiteiten. Hierdoor wordt een magische driedimensionale illusie gecreëerd op het blad waar glazen en kopjes worden gezet. Deze dienbladen bevatten een bewegende beeldenstroom. Zoals een bergrivier, een lavastroom, een vuurvlam. Beelden die tot leven worden geroepen door de spelingen van de wind en het licht. Zoals de golven in de zee, de duinen in de woestijn, de glanzende weerkaatsingen van zijde. Deze dienbladen, in de kleuren van de regenboog, zijn de eerste onderdelen van een reeks kleine voorwerpen. Bedacht en ontworpen om onverwachte emoties te schenken. 

Een andere uitvoering of grote bestelling? Kun je de gewenste uitvoering van dit product niet vinden? Of wil je een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met Flinders Projects.
Logo van Kartell

Kartell is een Italiaans designhuis dat al meer dan vijftig jaar met succes aan de weg timmert. De designmeubels van Kartell zijn inmiddels niet meer weg te denken in de woonwereld. En terecht, want producten als de Louis Ghost, Masters stoel, FL/Y, Componibili en Bubble Club zijn uitgegroeid tot ware iconen. Kartell produceerde in de beginjaren voornamelijk auto-artikelen, maar brak echt door toen het zich ging richten op designmeubels. De prijzen en nominaties bleven niet uit. Het designmerk is trotse eigenaar van negen Compasso d'Oro's. Designiconen zijn stoelen als de Kartell Masters stoel, de Kartell Louis Ghost stoel van Philippe Starck, de Kartell Componibili kastjes, de Kartell Bubble Club serie en de Kartell Bookworm kast van Ron Arad.